Με θρησκευτική κατάνυξη η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Κοζάνη – Πλήθος πιστών στο ομώνυμο ξωκλήσι – Δείτε φωτογραφίες



Πλήθος πιστών παρακολούθησε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου τον Δεκαπενταύγουστο στο Ιερό Ξωκλήσι της Παναγίας – Ζωοδόχου Πηγής στην Κοζάνη.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

8 σχόλια στο άρθρο “Με θρησκευτική κατάνυξη η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Κοζάνη – Πλήθος πιστών στο ομώνυμο ξωκλήσι – Δείτε φωτογραφίες

  1. Τέλεια…πανηγύρι Κορονοιού …μάσκες καθόλου…Και κοινωνούσε και κόσμος…. κρούσματα φουλ σε λίγες μέρες στην περιοχή μας …ανευθυνότητα στο επακρο…. Καλά κρασιά….

    1. Μάλλον από τα κρασιά που ήπιες ζαλίστηκες… Εάν δεν πιστεύεις, δικαίωμά σου. Μη κατακρίνεις όμως την πίστη των άλλων. Αυτό που κοινωνούμε είναι το Σώμα και το Αίμα του Χριστού! Αυτή είναι η Αλήθεια, θέλεις-δεν θέλεις να την παραδεχθείς και ποτέ ο Χριστός δεν θα γίνει αφορμή ή αιτία μετάδοσης ασθενειών.
      Καλή σου μέρα!

      1. Αν η πίστη σας είναι αδύναμη, γιατί δεν προσεύχεστε σπίτι σας για τη δύναμη που σας λείπει και καταφεύγετε στη θρησκεία; Και εσάς εθίζει στην τυπολατρία και εμάς προσβάλλει.

        Για άλλη μια φορά η ελληνική εκκλησία έδειξε ότι στερείται χριστιανικότητας. Δεν ήταν δύσκολο να πει “λοιπόν χριστιανοί ο Χριστός δε θα μας κολλήσει, αλλά για να μη σκανδαλίζουμε τους αδύναμους στην πίστη, ας κοινωνούμε με κουταλάκια μιας χρήσης”.

        Αυτό εξάλλου έκαναν και ορθόδοξες εκκλησίες στο εξωτερικό.

        Δεν ξέρω, νομίζω ότι η γνήσια πίστη διώκεται και σταυρώνεται και δε γίνεται θρησκευτικός οργανισμός με ρόλους εξουσίας για να επιβληθεί στον κόσμο (Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος), γιατί δεν είναι αυτού του κόσμου και ούτε το επιδιώκει εξάλλου.

  2. Μόνο στην λαική αγορα τα πρόστιμα,οι ρασπούτιν ούτε ένα πρόστιμο.θρησκειοταλιμπανισμός

  3. Εκκλησία-παραεκκλησία

    - Edit

    Απαντήστε

    Ο Αρχιεπίσκοπος Βορείου και Νοτίου Αμερικής Ελπιδοφόρος μια απο τις μεγσλύτερες μορφές της Εκκλησίας και οχι της παραεκκλησίας,το παραμάγαζο,ειπε: ο καθένας θα κοινωνει με ξεχωριστό ανοξείδωτο και οχι πλαστικό κουταλάκι και διαφορετικό μάκτρο(μαντήλι) και στο τέλος θα καίγονται και τα κουταλάκια και τα μάκτρα!Ειναι πιο λίγο πιστός απο τους παραεκκλησιαστικούς και καθυστερημένους που βγάζουν γυναίκες απο την Εκκλησία;Έχει πιο λίγη πίστη απο τους υποκριτές και φαρισαίους οργανωσιακούς που τους πέταξε στην άκρη,η άλλη μεγάλη μορφή της Εκκλησίας ο Διονύσιος,Επισκοπος Κοζάνης;
    Ο Ελπιδοφόρος ο και Διευθυντής της Μεγάλης Σχολής της Χάλκης και ο Διονύσιος Επίσκοπος της Κοζάνης τι σχέση έχουν με λαοπλανους;
    Ο Λογος τους λόγος οικοδομής των πιστών και οχι λόγος αμβροσιονιστων και μεσαιωνιστών,εχθρών της επιστήμης και της λογικής!
    Τα κρούσματα του ιού αυξάνονται γεωμετρικά!
    Οι μόνοι που δεν τα βλέπουν είναι τα παραπανω μαργαριτάρια!
    Και αυτοί που πέταξαν τις γυναίκες εξω απι τις εκκλησίες εδω και στην καβάλα και ο άλλος ο ταλιμπάν που καλούσε τους ανθρώπους να μη πάνε με μάσκες,κ α ρ α ν τ ι ν α μέχρι να ξυπνήσουν οι μεσαιωνιστές-ρασπούτιν!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.