Επίσκεψη του Βουλευτή ΠΕ Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στο παράρτημα ΕΚΑΒ Κοζάνης



Το Παράρτημα του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας στην Κοζάνη επισκέφθηκε την 13.8.2020 ο Βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης, ο οποίος μετά τη συνεργασία με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στη σημερινή επίσκεψή μου στο Παράρτημα του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας στην Κοζάνη είχα μια αναλυτική ενημέρωση από τον Διευθυντή κ. Σάββα Γιασσά και τους εργαζόμενους για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της μονάδας και την πληρότητα σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό. Με ιδιαίτερη χαρά διαπίστωσα το άριστο κλίμα συνεργασίας και τις ενέργειες για την περαιτέρω ενδυνάμωση του φορέα. Έχω την πεποίθηση ότι ο σοβαρός σχεδιασμός και οι τεκμηριωμένες προτάσεις σύντομα θα φέρουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον Διευθυντή και κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά για τις εξαιρετικές υπηρεσίες τους προς τους συμπολίτες μας, ιδίως στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης και να δεσμευθώ ότι παραμένω συμπαραστάτης στις σημαντικές δράσεις τους.»

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.