Βγήκε από την Ελληνική υφαλοκρηπίδα το τουρκικό ερευνητικό πλοίο «Oruc Reis»



Από το απόγευμα της Τετάρτης στις 19:20, το «Oruc Reis» βρίσκεται εκτός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Το τουρκικό ερευνητικό πλοίο συνεχίζει την πορεία του εντός της κυπριακής ΑΟΖ. Στη βορειοανατολική πορεία που έχει χαράξει από το βράδυ της Τρίτης, το συνοδεύουν τα βοηθητικά Ataman, CengizHan και 10 τουρκικά πολεμικά πλοία.

Σημειώνεται ότι μετά την είσοδό του στην κυπριακή ΑΟΖ -με την προϋπόθεση ότι θα συνεχίσει την ίδια πορεία- θα χρειαστεί άλλα 30 μίλια για να φτάσει στο όριο της περιοχής που έχουν δεσμεύσει οι Τούρκοι με την παράνομη NAVTEX, καθώς κινείται με ταχύτητα 5 κόμβων.

Πηγή: iefimerida.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βγήκε από την Ελληνική υφαλοκρηπίδα το τουρκικό ερευνητικό πλοίο «Oruc Reis»

  1. Οι Ηρωες πολεμάνε σαν Ελληνες!

    - Edit

    Απαντήστε

    Ολόκληρη η Ευρώπη και ο κόσμος όλος εξυμνούσε τον ηρωισμό της μικρής Ελλάδας κατά του γερμανικού φασισμού το ’40.Ολόκληρη η Ευρώπη και ο κόσμος παρακολουθεί,πως ο σουλτάνος προκαλεί καθημερινά την Ελλαδα!Ανήκουμε και στην Ε.Ε,ανήκουμε και στο ΝΑΤΟ!
    Τραγική Ειρωνεία!
    Ανάδελφο Έθνος είχε δίκαιο!Μόνο οι Γάλλοι !Και οι Αιγύπτιοι και Λιβυοι και Ισραηλίτες που δεν ανήκουν στην Ευρώπη!
    Ο Βίκτωρ Ουγκω είχε πει..Τούρκοι διαβήκαν χαλασμός,θανατος πέρα ως πέρα.Γάλλος ήταν και αυτός!οι συμμαχοί μας;πέρα βρέχει…τουλάχιστον να βρέχει βροχή και οχι τίποτα βόμβες!
    Μη γένοιτο!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.