Συνάντηση αντιπροσωπείας της προσωρινής διοικούσας της Α.Ε.Π. Κοζάνης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη, στην Περιφέρεια, είχαν μέλη αντιπροσωπείας της προσωρινής διοικούσας της Α.Ε.Π. Κοζάνης, αποτελούμενη από τον επικεφαλής αυτής και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κούλη Αποστολίδη, το μέλος Δημήτρη Κουσίδη και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της ομάδας Παναγιώτη Θεοδωρίδη.

Ο κ. Περιφερειάρχης ενημερώθηκε εκτενέστερα για την προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της συμμετοχής της στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, καθώς επίσης και για το πως μπορεί να συνδράμει η Περιφέρεια σε ζητήματα που αφορούν μεταξύ άλλων, κυρίως τις υποδομές και τον εκσυγχρονισμό των γηπεδικών εγκαταστάσεων .

«Συζητήσαμε με τους ανθρώπους της Α.Ε.Π. ότι πρέπει να υπάρξει ένα στρατηγικό σχέδιο, ένας σοβαρός προγραμματισμός για τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών μας εγκαταστάσεων, σε αγαστή συνεργασία με όλους τους εμπλεκομένους φορείς, το Δήμο και τα αθλητικά σωματεία. Στεκόμαστε με σεβασμό και ενδιαφέρον στους αθλούμενους και τους αθλητικούς συλλόγους. Η βούληση μας είναι δεδομένη. Προσανατολιζόμαστε στην κατεύθυνση να δημιουργήσουμε σύγχρονους και ασφαλείς χώρους άθλησης για όλους. Όλες μας οι δυνάμεις τίθενται υπέρ αυτού του σχεδιασμού και κυρίως της υλοποίησης μέσα από δυνατότητες που παρέχονται μέσω διαφόρων προγραμμάτων, μέσα από στοχευμένες προτάσεις και δράσεις, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και με αξιοποίηση των δυνατοτήτων που έχουμε άμεσα, γιατί αντιλαμβανόμαστε ότι τα χρονοδιαγράμματα πιέζουν στην περίπτωση της Α.Ε.Π.’’ δήλωσε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης.

«Ήταν μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση. Χαιρετίζουμε την ειλικρινή διάθεση του κ. Περιφερειάρχη για να συνδράμει καταλυτικά στο όλο εγχείρημα. Η αυτοδιοίκηση, πρέπει να αποτελέσει βασικό πυλώνα, στις όποιες προσπάθειες καταβάλλονται, ιδιαίτερα στο κομμάτι που αφορά τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών, τον εκσυγχρονισμό των ήδη υπαρχουσών γηπεδικών εγκαταστάσεων, με έργα και παρεμβάσεις, που θα βελτιώσουν τις συνθήκες για όλους τους αθλουμένους, τα οποία θα μείνουν στον τόπο μας. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, ο κ. Περιφερειάρχης δήλωσε αρωγός και συμπαραστάτης και άμεσα θα έχουμε τα πρώτα δείγματα γραφής. Χαιρόμαστε γιατί σε αυτή μας την προσπάθεια, προστίθενται διαρκώς υγιείς δυνάμεις από παντού, την αυτοδιοίκηση, τον αθλητισμό, την κοινωνία γενικότερα, κάτι το οποίο μας κάνει να ατενίζουμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον» ανέφερε από την πλευρά της Α.Ε.Π., ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Παναγιώτης Θεοδωρίδης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.