Νέα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού: Αναστέλλονται όλες οι λιτανείες και πάσης φύσεως εμποροπανηγύρεις



Σε συνέχεια εισήγησης της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, με απόφαση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, οι επισκέπτες από τη Μάλτα, από την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 και ώρα 00:01, υποχρεούνται να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου (PCR) για τον κορωνοϊό, που θα έχει διενεργηθεί μέχρι 72 ώρες πριν από την είσοδό τους στην Ελλάδα.

Επίσης, ενημερώνουμε ότι, κατόπιν και της σχετικής σύστασης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, αναστέλλονται όλες οι λιτανείες για το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς και πάσης φύσεως εμποροπανηγύρεις.

Τέλος, αναφορικά με το μέτρο της απαγόρευσης όρθιων πελατών σε όλα τα νυχτερινά κέντρα, μπαρ, κλαμπ, κέντρα ζωντανής μουσικής, μπαρ-εστιατόρια, καφέ-μπαρ κ.λπ., με δυνατότητα μετατροπής χρήσης σε καταστήματα με τραπεζοκαθίσματα επεκτείνεται έως 31-08-2020.

16 σχόλια στο άρθρο “Νέα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού: Αναστέλλονται όλες οι λιτανείες και πάσης φύσεως εμποροπανηγύρεις

  1. Ευκαιρία να σταματήσει το κακό! Με τις λιτανείες και τα πανηγύρια πεθαίναν χιλιάδες άνθρωποι τον μεσαιωνα,οταν υπήρχε μια αρρώστεια!
    Ο Θεός να βαλει το χέρι του!
    Μάσκα και οι μασκοφόροι!

  2. Μάσκες και οι μασκοφόροι παραεκκλησιαστικοί τώρα!αιντε!αιντε!το παρακάνατε με την μωρία σας!ακούστε την επιστήμη και οχι τον αμβροσιονιστη!

  3. Αφου μόνο τα λεφτά σας ενδιαφέρουν,βάλτε τα παγκάρια απ’εξω!για το 1% ,δεν θα υποφέρει το 99%.

  4. Σε τρεις μέρες 350 κρούσματα και λες δεν ίωση!επικίνδυνε παραεκκλησιαστικέ!αμβροσιανό κατάλοιπο!
    Ο Θεός να δίνει δύναμη στους γιατρούς!εσείς για τα πανηγύρια και τα παγκάρια!αφήστε ήσυχο τον Θεο μη τον εμπαίζετε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.