Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς – Ως τις 31 Αυγούστου το όριο των 100 ατόμων σε γάμους και βαφτίσεις



«Δεν βρισκόμαστε στην περίοδο του lockdown ώστε να υπάρχει ανάγκη να είμαστε κάθε απόγευμα εδώ και ελπίζουμε ότι δεν θα προκύψει ξανά αυτή η ανάγκη», ανέφερε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την έκτακτη ενημέρωση με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα για τον κορονοϊό.

«Αν μας δείτε να ξανακάνουμε καθημερινή ενημέρωση με τον κ. Τσιόδρα, αυτό θα σημάνει ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει ξανά», επανέλαβε ο κ. Χαρδαλιάς -θυμίζοντας παλαιότερη δήλωσή του- και ξεκαθάρισε πως δεν επανέρχεται η καθημερινή ενημέρωση.

Συνεχίζοντας, είπε πως «είμαστε εδώ επειδή υπάρχουν σημάδια που μας ανησυχούν και θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σε όλους, να περιγράψουμε με σαφήνεια την κατάσταση και τα δεδομένα».

Σημείωσε ότι η συγκεκριμένη ενημέρωση θα γίνεται κάθε φορά που κρίνεται ότι υπάρχει λόγος και επισήμανε ότι δεν είμαστε στον Μάρτιο παρόλο που τα κρούσματα έχουν αυξηθεί. Η αύξηση αυτή δεν έχει οδηγήσει σε σημαντική πίεση στο σύστημα υγείας, προσέθεσε.

Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς:

Απαγορεύεται η διέλευση από Κακαβιά από 11 το βράδυ ως τις 7 το πρωί.

Σε 7ήμερη κατ’ οίκον απομόνωση όποιος εισέρχεται από Αλβανία

Παρατείνεται το όριο των 100 ατόμων για γάμους και βαφτίσεις ώς τις 31 Αυγούστου

Απαγορεύονται οι εκδηλώσεις σε πλοία, ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους

Σε τοπική κλίμακα θα υπάρχει η δυνατότητα περιορισμού του ωραρίου λειτουργίας των κέντρων διασκέδασης.

Από το newsit.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς – Ως τις 31 Αυγούστου το όριο των 100 ατόμων σε γάμους και βαφτίσεις

  1. Ο αμβροσιονιστης, ο μισαλλοδοξος που ειπε πως η μασκα ειναι εργαλειο του διαβολου δεν θα τιμωρηθει;αυτους που αφοριζουν δεν τους πιανει ο νομος;
    Μονο τον οικτο προκαλει ο μισανθρωπος!

  2. Ο μισάνθρωπος αμβοΣΙΩΝιστής και στην μάσκα βλέπει τον διάβολο!ποιός ο καρναβαλιστής μιλάει για μάσκες!καραντίνα μεχρι να τον λυπηθεί τον αξιολύπητο ο Θεός!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.