Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος: Παράταση για τις αιτήσεις κατάρτισης και πιστοποίησης

Ανακοινώνεται η παράταση των ημερομηνιών για την υποβολή των αιτήσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα: https://katartisi.osme.org.gr/ και για την υποβολή φυσικών φακέλων, στο πλαίσιο της Α.Π. 141/25-06-2020 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Επιλογή Ωφελούμενων της Πράξης «Κατάρτιση & Πιστοποίηση Γνώσεων & Δεξιοτήτων Εργαζόμενων στον Τομέα των Επιβατικών & Εμπορευματικών Χερσαίων Μεταφορών» κωδικός MIS: 5002944, ως εξής:

Η πλατφόρμα υποβολής των αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τη Κυριακή 30/08/2020

Τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο άρθρο 8.1. Διαδικασία υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής – Δικαιολογητικά Συμμετοχής της παραπάνω πρόσκλησης υποβάλλονται (μέχρι και 5 μέρες μετά την υποβολή της αίτησης) εντός σφραγισμένου φακέλου που θα υποβληθεί αυτοπροσώπως στο Πρωτόκολλο της ΟΣΜΕ κατά τις ώρες 09:30 με 15:30 ή θα αποσταλεί ταχυδρομικά ή με courier στη διεύθυνση της Ομοσπονδίας (Μενάνδρου 51) είτε με αποστολή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: osme.espa@gmail.com μέχρι και την Παρασκευή 05/09/2020.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε επιπλέον να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Γεωργαντά Βαρβάρα
Διεύθυνση: Μενάνδρου 51, ΤΚ 10437, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 5226057
e-mail: osme.espa@gmail.com

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.