Το ΚΚΕ για τα προβλήματα που δημιουργούνται στη μετακίνηση εργαζομένων λόγω της απαραίτητης επισκευής – συντήρησης της Γέφυρας Ρυμνίου

Εδώ και δύο εβδομάδες περίπου γίνεται η επισκευή-συντήρηση της «γέφυρας Ρυμνίου» στην επαρχιακή οδό, Κοζάνη-Αιανή –Ρύμνιο ,έργο απαραίτητο, που θα απαιτήσει όμως ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθεί.

Έχει δημιουργηθεί όμως μεγάλο πρόβλημα ένθεν και εκείθεν των εργαζομένων, αγροτών, κτηνοτρόφων , επαγελματιών της περιοχής Αιανής και Καμβουνίων, που για να πάνε στις δουλειές τους και να επιστρέψουν πάλι στα σπίτια τους αναγκάζονται να κάνουν καθημερινά, το ελάχιστο, πάνω από 80 χιλιόμετρα (μέσω Σερβίων), τη στιγμή που η απόσταση είναι ελάχιστη (2-3 χιλ)

Η λύση που ενδείκνυται για να μην επιβαρύνονται όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι οικονομικά αλλά και σε πιο σύντομο χρόνο να κάνουν τις δουλειές τους , είναι να γίνεται η μετακίνηση μέσω της διόδου στην τοποθεσία «Λαριού», στο φράγμα του Ιλαρίωνα.

Το πρόβλημα σκοντάφτει στο ότι η περιοχή του περάσματος, μετά την κατασκευή του φράγματος Ιλαρίωνα, είναι ιδιοκτησία της ΔΕΗ, η οποία και δεν επιτρέπει η μετακίνηση να γίνεται μέσα από την περιοχή της.

Ευθύνες υπάρχουν διαχρονικά σε όλες τις κυβερνήσεις και στις τοπικές διοικήσεις μέχρι τώρα, που δεν διαφώνησαν με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και την απελευθέρωση της ενέργειας στη συνέχεια.

Είναι ευθύνη λοιπόν της κυβέρνησης και της Τοπικής Διοίκησης να δώσει λύση στο θέμα.

Να επιτραπεί η μετακίνηση μέσω της «Λαριούς», για όσο διάστημα χρειαστεί, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή μετακίνηση όλων των εργαζομένων όπως αναφέρθηκαν παραπάνω.σ

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.