Ενημερωτική συνάντηση – διαβούλευση μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Κοζάνης



Το ΠΕΠ, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και το Σχέδιο Δίκαιης Μετάβασης αποτέλεσαν τα βασικά θέματα της ατζέντας στην ενημερωτική συνάντηση – διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Κοζάνης.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 28 Ιουλίου 2020, στην αίθουσα του Κοβεντάρειου, παρουσία του περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη, καθώς και του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα.

Επίσης το «παρών» έδωσαν η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ευφροσύνη Ντιο, ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης Νίκος Λυσσαρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης, ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Γιώργος Βαλιάρας, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας.

Ο Δήμος Κοζάνης εκπροσωπήθηκε από αιρετά και υπηρεσιακά στελέχη, ενώ στη διαδικασία παρέστησαν και εκπρόσωποι φορέων.

Στο πλαίσιο της συνάντησης πραγματοποιήθηκε αναλυτική παρουσίαση των αξόνων και των κατευθύνσεων των προγραμμάτων της επικείμενης προγραμματικής περιόδου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.