Ερωτήματα αναγνώστη για το κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα



Στο χώρο του αγροκηπίου της Πτολεμαίδος , δίπλα στο πάρκο εκτάκτων αναγκών, βρίσκεται το κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Τό …πολύπαθο αυτό κτίριο, που άρχισε να κατασκευάζεται επί νομαρχίας Ιορδάνη Ανδρεάδη το 2002 και τελείωσε η κατασκευή του το 2012!!!! Το οίκημα , ανακατασκευάστηκε πολλές φορές ,διότι υπήρχαν προβλήματα με την πολεοδομία για την αδειοδότηση και όπως ήταν επόμενο καταστράφηκε και λεηλατήθηκε πολλές φορές, επειδή ήταν εγκαταλελειμμένο και τελικά αποφασίστηκε όταν ήταν αντιπεριφερειάρχης ο κος Πλακεντας Παναγιώτης να στεγαστεί το τμήμα μεταφορών και επικοινωνιών , επειδή τόσα χρόνια κακώς πλήρωνε η περιφέρεια και κατ επέκτασιν ο ο ελληνικός λαός χρήματα, αφού υπήρχε το κτίριο και μάλιστα μια καινούργια κατασκευή και λειτουργικό ,με τεράστιο ελεύθερο πάρκιγκ για τους πολίτες.

Από τις 17 Σεπτεμβρίου του 2017 , λειτουργεί στο νέο κτίριο της Περιφέρειας ,το τμήμα μεταφορών και επικοινωνιών της Εορδαίας. Παρ όλες τις ατέλειες που είχε (δίπλα στην τηλεθέρμανση και δεν είχε σύνδεση στο δίκτυο ), στην αρχή σαν κτίριο χρησιμοποιείται από την υπηρεσία και σαν γραφείο αντιπεριφερειαρχη τής Περιφερειακής Ενότητας Ν. Κοζάνης και των Περιφερειακών συμβούλων. Το τμήμα μεταφορών και επικοινωνιών χρησιμοποιεί 7 γραφεία εκ των οποίων το ένα είναι αίθουσα θεωρητικών εξετάσεων.

Κατά καιρούς, ακούγαμε ότι θα έρθουν και άλλες υπηρεσίες να στεγαστούν και καλώς νε έρθουν διότι το κτίριο διαθέτει πολλά γραφεία και για να μη πληρώνει ο ελληνικός λαός τζάμπα ενοίκια σε άλλα κτίρια, αφού υπάρχει διαθέσιμος χώρος στο νέο κτίριο.

Όλα αυτά ίσως είναι γνωστά. Το τραγικό και τραγελαφικό είναι μια απόφαση, του προηγούμενου Περιφερειακού συμβουλίου που παραχωρεί κάποια γραφεία στον ΕΦΚΑ Εορδαίας και καλώς τα παραχωρεί, άλλα από λάθος δόθηκε (δεν μπορώ να προσάψω σκοπιμότητα) και ένα γραφείο στον ΕΦΚΑ που το χρησιμοποιεί το τμήμα μεταφορών και συγκεκριμένα το τεχνικό τμήμα της υπηρεσίας. Ο ΕΦΚΑ θα είναι “φιλοξενούμενος” στο κτίριο και καλώς θα είναι ,αλλά τώρα ζητάνε και μάλιστα επιτακτικά και άμεσα να φύγει το τεχνικό τμήμα, άγνωστο για που , για να στεγαστεί ο ΕΦΚΑ ,ενώ στό κτίριο υπάρχουν πολλά άλλα γραφεία να στεγαστούν οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ αυτοί με το σχέδιο που υπάρχει λόγω της απόφασης του προηγούμενου Περιφερειακού συμβουλίου ζητούν το συγκεκριμμενο γραφείο .

Το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής… δεν μπορεί να στεγαστεί σε άλλο γραφείο από τα πολλά που υπάρχουν εντός του κτιρίου και πρέπει να φύγει το τεχνικό τμήμα?και άντε να φύγει, που να πάνε οι υπάλληλοι του τεχνικού ,αφού δεν υπάρχουν άλλα γραφεία στο ισόγειο του κτιρίου και δεν μπορεί να αποκοπεί το τμήμα αυτό από το υπόλοιπο τμήμα της υπηρεσίας μεταφορών και επικοινωνιών. Δηλ με λίγα λόγια ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα που λέει και σοφός ελληνικός λαός!!!!!ΕΙΔΟΜΕΝ!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.