Ο βουλευτής Κοζάνης Σ. Κωνσταντινίδης για την ανέγερση μνημείου για τη Γενοκτονία των Ποντίων στη Νεάπολη Βοΐου



Όσο θα γκρεμίζετε μνημεία, τόσο θα χτίζουμε καινούργια. Όσα θα προσπαθείτε να παραχαράξετε την ιστορία, τόσο θα την μεταδίδουμε από γενιά σε γενιά και σ’ όλον τον κόσμο, διεκδικώντας τη διεθνή αναγνώρισή της.

Στις προσβολές της πολιτιστικής κληρονομιάς μας, της θρησκευτικής πίστης μας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας, θα απαντάμε με όπλα μας τη λύρα, τον αγιασμό και την αγάπη για τα χώματά μας.

Τα παραπάνω θα μας θυμίζει ο αγέρωχος Χορευτής της Νεάπολης Βοΐου, στον οποίο αξιώθηκα να καταθέσω λίγες δάφνες, στα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τη Γενοκτονία των προγόνων μας, που ανεγέρθηκε χάρη στην αγάπη και στο μεράκι των ανθρώπων της Ευξείνου Λέσχης Νεάπολης Βοΐου. Τους ευχαριστώ και τους συγχαίρω θερμά, καθώς και όσους συνέβαλαν στην υλοποίησή του.

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

3 σχόλια στο άρθρο “Ο βουλευτής Κοζάνης Σ. Κωνσταντινίδης για την ανέγερση μνημείου για τη Γενοκτονία των Ποντίων στη Νεάπολη Βοΐου

  1. Αυτα που ειπες και καλα τα ειπες,να τα στειλεις στον καιριδη,τον βουλευτη της Ν.Δ,αυτο το @@@@ που λεει οτι ειμαστε απογονοι της οθωμανικης αυτοκρατοριας!υπαρχει και το βιντεο!

  2. Υποκρισια στην ν

    - Edit

    Απαντήστε

    Τι ειπε το @@@@@ ,καιριδης!ειμαστε παιδια των οθωμανων! Και γελουσε σαν @@@@!
    Πατηστε στην γκουγκλ,καιριδης και οθωμανοι και θα δειτε τις ανοησιες του!να τον χαιρεστε!
    Αν το ελεγε κανενας αλλος,θα βγαινατε στους δρομους με την ελενη λουκα και θα φωναζατε:αρον!αρον!και ο αμβροσιονιστης θα αφοριζε νυχτα μερα!

  3. Ολα για το θεαθηναι!το @@@@ καιριδης ειπε πως δεν υπαρχει γενοκτονια των Ποντιων!και αυτο το @@@@@ ειναι εκπροσωπος του κοινοβουλιου!και μετα μιλαμε για Αγια Σοφια!
    Και το δευτερο εγκλημα του;ειπε οτι ειμαστε παιδια των τουρκων!
    Με αυτα που λεει,εδωσε τα κλειδια στον ερντογαν,ν’ανοιξει την Αγια Σοφια ως τζαμι!
    Αν το ελεγε καποιος αλλος βουλευτης και οχι αυτος της ΝΔ,θα ειχαμε αφορισμους!καταρες!λαβαρα και εξαπτερυγα και αμβροσιοταλιμπανιστες να αφοριζουν!
    Σχεδον καθε μερα ειναι καλεσμενος στο σκαι!στο καναλι με τα τουρκικα σηριαλ!
    Αυτος ο ανθρωπος εχει θεση στην βουλη των Ελληνων;ορκιστηκε στο συνταγμα το Ελληνικο;ορκιστηκε πιστη στην πατριδα;
    Κριμα που ειναι και ποντιος!
    Μαλλον κατι αλλο ειναι!αλλα αστο τωρα!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.