Στις φυλακές του Κορυδαλλού ο 45χρονος δράστης της επίθεσης με το τσεκούρι – Αρνούνταν να φάει κατά την κράτησή του στην Κοζάνη



Στις φυλακές του Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο 45χρονος δράστης που σκόρπισε τον τρόμο με τσεκούρι το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Ιουλίου στο κτίριο της Εφορίας Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο 45χρονος δράστης δεν μετακινήθηκε για τις φυλακές των Γρεβενών, αλλά κρατήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης.

Το πρωί του Σαββάτου 18 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε η μεταγωγή του για τις φυλακές του Κορυδαλλού κάτω από ισχυρή Αστυνομική δύναμη.

Η στάση του 45χρονου άνδρα παραμένει η ίδια, δεν έχει πει ούτε κουβέντα όλες αυτές τις ημέρες τόσο στο προανακριτικό στάδιο στους Αστυνομικούς, όσο και σε Εισαγγελέα και Ανακριτή Κοζάνης, όπου μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής 17 Ιουλίου προκειμένου να απολογηθεί.

Ο ίδιος αποποιήθηκε του δικαιώματος να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο ότι κατά την κράτηση του στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, αρνούνταν τροφής, ενώ δέχονταν μόνο νερό.

Οι γονείς του 45χρονου δράστη τάσσονται στο πλευρό των θυμάτων και καταδικάζουν την αποτρόπαια πράξη του γιου τους.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.