Ανακοινώσεις για την αιματηρή επίθεση στην Εφορία Κοζάνης



Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΟΜΟΦΩΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΩΜΗΣ ΒΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.

ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΘΙΑ ΜΑΣ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΙΜΑΤΗΡΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ. ΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΑΝΕΡΧΟΙΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ


Το Οικονομικό Επιμελητήριο καταδικάζει την αποτρόπαια επίθεση στη ΔOY Κοζάνης

Την Πέμπτη 16 Ιουλίου, συνάδελφοι εργαζόμενοι στη ΔOY Κοζάνης δέχθηκαν αναίτια, απαράδεκτη επίθεση την ώρα της εργασίας τους.

Η Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος του ΟΕΕ, εκφράζοντας τους Οικονομολόγους και Λογιστές της Δυτικής Μακεδονίας, καταδικάζει τη βίαια, δολοφονική επίθεση και δηλώνει τον έντονο προβληματισμό σχετικά με την άδικη στοχοποίηση των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα.

Το ζήτημα της ασφάλειας των εργαζομένων δυστυχώς επανέρχεται με αφορμή το τραγικό αυτό συμβάν. Τις στιγμές αυτές η σκέψη μας βρίσκεται στα θύματα που παλεύουν για τη ζωή τους και τις οικογένειες τους.

Για το Π.Τ.
Ο Πρόεδρος
Κοεμτζόμπουλος Δημήτριος


Η πρωτοφανής επίθεση στην Δ.Ο.Υ. Κοζάνης, η δολοφονική απόπειρα και ο τραυματισμός των υπαλλήλων, μας σοκάρει, μας προκαλεί θλίψη και αποτροπιασμό.

Η Φορολογική Διοίκηση δεν χρειάζεται αυτόκλητους υπερασπιστές που λειτουργούν με εγκληματικές ενέργειες. Λυπούμαστε ειλικρινά για τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες, τις οποίες καταδικάζουμε με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο.

Οι υπάλληλοι των Δ.Ο.Υ. είναι και αυτοί άνθρωποι με οικογένειες και παιδιά και ως τέτοιοι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται, και όχι ως κομμάτια ενός απρόσωπου κρατικού μηχανισμού όπου ο καθένας θα ξεσπάει πάνω τους για τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει.

Ως Λογιστές – Φοροτεχνικοί στεκόμαστε δίπλα στους «συναδέλφους» του δημοσίου τομέα, με τους οποίους έχουμε καθημερινή συνεργασία για την διατήρηση της οικονομικής συνέχειας της Χώρας.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στα θύματα της άνανδρης αυτής επίθεσης, καθώς και στους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους τους και ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)


Ο Δήμος Κοζάνης καταδικάζει την απρόκλητη εγκληματική επίθεση κατά των υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης

Δηλώνουμε απερίφραστα την καταδίκη μας στην απρόκλητη εγκληματική επίθεση κατά των υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους τραυματίες, με τις θερμότερες ευχές για αποκατάσταση της υγείας τους και ταχεία ανάρρωση. 

Η ανθρώπινη ζωή είναι το υπέρτατο αγαθό και η ανώτατη αξία και πρέπει να προστατεύεται και να διασφαλίζεται για όλους τους εργαζόμενους.


Η Δημοτική Κίνηση Κοζάνης συγκλονισμενη από την εγκληματική ενέργεια  στη ΔΟΥ Κοζάνης, καταδικάζει την επίθεση και δηλώνει την συμπαράστασή της στους εργαζόμενους που υπέστησαν το βάναυσο γεγονός καθώς και στις οικογένειες τους, με ευχές για γρήγορη ανάρρωση.


Ο Συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ καταδικάζει την εγκληματική επίθεση εναντίον υπαλλήλων της ΔΟΥ Κοζάνης Η Κοζάνη έχασε χθες την αθωότητα της. 

Ο μακελάρης με το τσεκούρι δεν ήταν δυστυχώς μια είδηση στα δελτία ειδήσεων που αφορά μακρινές μεγαλουπόλεις. Η φονική εγκληματική επίθεση έγινε εδώ. Δίπλα μας. 

Το γεγονός συγκλόνισε τη μικρή μας κοινωνία και σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλους μας. Τρεις άνθρωποι που πήγαν χθες στη δουλειά τους δεν γύρισαν στο σπίτι τους. Χαροπαλεύουν στο νοσοκομείο, θύματα μιας αναίτιας εγκληματικής επίθεσης. 

Μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους προσευχόμαστε να τα καταφέρουν και να γυρίσουν γρήγορα στις οικογένειες τους. 

Ενώνουμε τη φωνή μας μαζί με όλους όσους καταδίκασαν αυτή την αποτρόπαια πράξη.

 Όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Εφεξής πρέπει όλοι να ενεργοποιηθούμε. Να καταδικάζουμε και να σταματάμε άμεσα κάθε ενέργεια, κάθε συζήτηση κάθε σχόλιο, που στιγματίζει και διασύρει ανθρώπους και επαγγελματικές τάξεις. 

Είναι καθήκον όλων μας να αποτρέψουμε κάτι τέτοιο να συμβεί ξανά.

Γραφείο τύπου


Ο Συνδυασμός «Ενεργοί Πολίτες-Ισχυρός Δήμος» καταδικάζει την αποτρόπαια επίθεση στη Δ.O.Y. Κοζάνης

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, συμπολίτες μας  την ώρα της εργασίας τους στη Δ.Ο.Υ. Κοζάνης, δέχθηκαν αιφνίδια, βίαιη, αποτρόπαιη και δολοφονική επίθεση.

 Ο Συνδυασμός «Ενεργοί Πολίτες-Ισχυρός Δήμος» καταδικάζει την εγκληματική επίθεση που δέχθηκαν οι υπάλληλοι της Δ.O.Y. Κοζάνης. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.