Βίντεο: Άντρας επιτέθηκε με τσεκούρι εναντίον υπαλλήλων της Εφορίας Κοζάνης



Μεγάλη αναστάτωση στο κτίριο της Εφορίας Κοζάνης το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Ιουλίου 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR  ένας άντρας επιτέθηκε με τσεκούρι εντός του κτιρίου της ΔΟΥ Κοζάνης εναντίον 4 υπαλλήλων της εφορίας, με αποτέλεσμα των τραυματισμό τους. Ο δράστης ηλικίας 45-50 ετών συνελήφθη άμεσα από την Αστυνομία.

Δείτε τα πρώτα πλάνα του KOZANILIFE.GR από το σημείο:

 

 

Σ.Ν. για το KOZANILIFE.GR

13 σχόλια στο άρθρο “Βίντεο: Άντρας επιτέθηκε με τσεκούρι εναντίον υπαλλήλων της Εφορίας Κοζάνης

  1. Αντικειμενικά τώρα και με όλο τον σεβασμό προς τούς συνανθρώπους μας . Όλοι μας έχουμε πάει σε δημόσια υπηρεσία και όλοι σας σκεφτήκατε να αντιδράσετε με τον ίδιο τρόπο διότι οι υπάλληλοι άνω των 40 ετών στης συγκεκριμένες υπηρεσίες γνωρίζουμε όλοι πως μπήκαν . Γι’αυτό πρέπει να αποχωρήσουν η να απολυθούν και στην θέση τους να μπούνε μορφωμένα παιδιά με όρεξη και να πάψει αυτό το χάλι. Άρα κατά την δική μου γνώμη ο εν λόγο κύριος αντέδρασε λογικά και αντιπροσώπευε όλους εμάς που αγανακτουμε όταν μπαίνουμε σε δημόσια υπηρεσία .

    1. Πρεπει να εχεις πολυ σοβαρα ψυχολογικα προβληματα ανθρωπε μου που θα δικαιολογησεις τον τρελο που μπορει να εχει κλεισει και σπιτια τωρα που μιλαμε!!Δηλαδη οποιος μας μιλαει ασχημα βγαζουμε ενα τσεκουρι και του σπαμε το κεφαλι!!Να πας να κοιταχτεις γιατι κουβαλας τα ιδια ”μυαλα” με τον αλλον τον ψυχακια!Θα ηθελα να μαθω αν ηταν πατερας σου η αδερφος σου η συγγενης σου το παιδι που παλευει για την ζωη του αν θα ελεγες τις ιδιες βλακειες!!Ανοητε!

    2. Συμφωνω στο κομματι οτι πολλες φορες δημοσιοι υπαλληλοι κ οχι μονο μας εχουν εξυπηρετησει , βγαζοντας μας πολλες φορες εξω απ τα ρουχα μας….Σιγουρα πρεπει οι δημοσιες υπηρεσιες πρεπει να κανουν στους υπαλληλους σεμιναρια , για την εξυπηρετηση…Σε καμμια περιπτωση ομως δεν συμφωνω με την σωματικητιμωρια …

    3. Σίγουρα έχεις μετανιώσει για αυτό που έγραψες αλλά λες αστο τώρα παει το έγραψα. Ανδεν το μετανιωσες προσπαθησε να βρεις τι προβλημα κρυβεις μέσα σου και δεν το ξέρεις. Φιλικά στο λέω.

  2. Και γιατί όλοι θα πέσουν να φάνε τον δράστη.
    Αυτό που πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους δεν είναι η αντίδραση του κυρίου , αλλά ποιοί τον οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση .

    1. Δηλαδή όποιος και ν είναι ο λόγος π τον οδήγησε σε αυτή τη εγκληματική πράξη, έχει το δικαίωμα να επιτεθεί θανάσιμα και να αφαιρέσει ζωές με το έτσι θελω;;;; αν είναι δυνατόν.

      1. Όλοι έχουμε πάει στο δημόσιο ,και έχουμε αντιμετωπίσει αδιαφορία..σταρχιδισμο και άλλα πολλά από υπαλλήλους που με μόνο προσόν..φιλιά σε κάποια κομματική κατουριμενη πόδια …βρίσκανε μια θεσουλα …και αμέσως μετατρεπονται σε μικρούς φυρερισκους που μόνο για να εξυπηρετήσουν του πολίτες…δεν πάνε στη δουλειά τους…φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις…αλλά δυστυχώς είναι εξαιρέσεις…πόσοι από μας οι από γνωστούς μας στο άκουσμα της είδησης είπανε καλά τους έκανε???
        Περαστικά στους ανθρώπους να γίνουνε καλά και γυρίσουμε σπίτι τους. υγειης..
        Μακάρι λιγότερη ταλαιπωρια στο καημένο τον κοσμακη που πέφτει σε χέρια καρεκλοποδαρων που του βγαζουνε το λάδι καθημερινά στο ελληνικό δημόσιο..

  3. Ελλάδα 2020. Φακελάκια σε γιατρούς γιατί αν δεν δώσεις σε αφήνουν να πεθάνεις , λάδομα για δίπλωμα οδήγησης και αν δεν δόσεις σε κόβουν και φυσικά καθόλου σεβασμός σε δημόσιες υπηρεσίες.Έχει σημασία τι δουλεία έκαναν τα θύματα αλλά δεν έχει σημασία το γεγονός ότι ήταν άνθρωποι σαν έμενα και εσένα.Αν σκέφτεσαι έτσι πρέπει να σου πω συγχαρητήρια καθώς μόλις ανακαλύψαμε έναν νέο δολοφόνο ανάμεσα μας.Πραγματικα σαν άτομο την νεας γενιάς το μόνο που έχω να πω είναι ντροπή και αίσχος.Εννοείτε πως στα παραπάνω παραδείγματα υπάρχουν και εξαιρέσεις απλά είναι τραγικό τα γεγονός ότι ζούμε μέσα στην παρανομία και δεν κάνουμε τίποτα παρά μόνο αδιαφορούμε.Αυτό μας κάνει συνεργούς του δράστη.Η αδιαφορία και η σιωπή σε τέτοια θέματα δεν πρέπει να υπάρχει.Σαν πολίτες αυτού του κόσμου επιβάλεται να έχουμε σεβασμό προς τον συνάθρωπο ότι δουλειά και να έκανε.Επιβάλετε σε κάθε παράνομη συμπεριφορά να αντιδράμε και να μιλάμε και όχι να παραμένουν σιωπηλοί και να γινόμαστε ίδιοι με αυτούς.Κατηγορίτε τις νέες γενιές παιδία στην ηλικία μου που όπως λέτε δεν αντιδρούν.Και όταν αντιδρούν δεν τους παίρνετε στα σοβαρά γιατί είναι πολύ νέοι.Εσείς καταστρέψατε το μέλλον μου σε αυτή τη χώρα και εσείς θα το διορθώσετε αν δεν θέλετε να γίνει μια χώρα γερόντων η Ελλάδα.Πως; Αντιδρώντας σε ότι είναι κακό και παράνομο αλλά όχι υποστηρίζοντας τον δράστη μιας επίθεσης που κατέστρεψε ζωές.Υπάρχουν τόσα πολιτικά πρόσωπα που πήραν μέρος σε ένα σορό σκάνδαλα αλλά μας κυβερνάν.Απλά μια σκέψη σαν άτομο της νέας γενιάς που μάλλον θα εργαστεί στο εξωτερικό

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.