Συνάντηση με συλλόγους ΑΜΕΑ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 13η Ιουλίου 2020 συνάντηση, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Ανάπτυξης και Μέριμνας κ. Ηλία Τοπαλίδη, με τους εκπροσώπους των συλλόγων ΑΜΕΑ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Περιφέρειας, στη ΖΕΠ, συμμετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Λυσσαρίδης Νικόλαος, Ενέργειας, Υποδομών και Περιβάλλοντος κ. Κυριακίδου Καλλιόπη και Παιδείας και Πολιτισμού κ. Πουταχίδου Όλγα. Παρευρέθηκαν επίσης και εκπρόσωποι του Συλλόγου Τυφλών και Ατόμων με Προβλήματα Όρασης Δυτικής Μακεδονίας, του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Κοζάνης, της Εταιρίας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Π.Ε. Καστοριάς, του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας, του Συλλόγου Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Π.Ε. Κοζάνης, του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Εορδαίας, του Συλλόγου Νεφροπαθών Δυτικής Μακεδονίας, του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ Δυτικής Μακεδονίας με την επωνυμία “Ηλιαχτίδα”.

Η δημιουργία μιας περιφέρειας πιο φιλικής για τα ΑΜΕΑ και η υλοποίηση έργων για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας αυτών, αποτέλεσε βασικό άξονα της συζήτησης.

Η συνάντηση αυτή σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς επαφών και δράσεων ώστε, μέσω της στενής συνεργασίας και της τακτικής επικοινωνίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με τους Συλλόγους ΑΜΕΑ της περιοχής, να επιλυθούν χρόνια ζητήματα και να αντιμετωπιστούν πάγιες ανάγκες των συμπολιτών μας.

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.