Αναβολών συνέχεια για τα πανηγύρια της Κοζάνης: Αναβάλλεται το φετινό Αντάμωμα Αυλιωτών με τον Κώστα Σαφέτη μέχρι νεοτέρας

Οι αποφάσεις και οι έκτακτες εντολές του κράτους,(δίκαιες η άδικες), πρέπει να είναι πάντα σεβαστές και να ακολουθούνται απ όλους μας.

Δυστυχώς, οφείλουμε να αναβάλλουμε το φετινό αντάμωμα Αυλιωτών μέχρι νεοτέρας, για τους γνωστούς λόγους! Εάν κι εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του σε λίγες ημέρες ,μιας και η μεγάλη αγάπη του κόσμου και η τεράστια επιθυμία του να βρεθεί κοντά μας,δε μας αφήνει να κάνουμε κάτι διαφορετικό!

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κώστα Σαφέτη,όλους τους καλλιτέχνες αλλά και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκδήλωσης για την άμεση συννενόηση τους μαζί μας,ώστε να αποφασιστεί αυτή η αναβολή!
Επίσης ευχαριστούμε το πλήθος κόσμου για την αγάπη προς το Σύλλογο μας και τις πάρα πολλές κρατήσεις που είχαμε μέχρι τώρα.

Ευχόμαστε υγεία πρώτα απ όλα σε όλο τον κόσμο και συνιστούμε υπομονή!

Για το Δ.Σ,
ο πρόεδρος,
Σαλτζίδης Β. Γεώργιος

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αναβολών συνέχεια για τα πανηγύρια της Κοζάνης: Αναβάλλεται το φετινό Αντάμωμα Αυλιωτών με τον Κώστα Σαφέτη μέχρι νεοτέρας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.