Καταγγελία Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Βοΐου για επικίνδυνες παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε παιδική χαρά της Γαλατινής



Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «Ενεργοί Πολίτες-Ισχυρός Δήμος» Χρήστος Λαζής και Παναγιώτης Καρανάσιος, εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους, για τις επικίνδυνες παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε παιδική χαρά της Γαλατινής.

Πρόσφατα, έλαβαν χώρα εργασίες αποκατάστασης σε παιδική χαρά της Γαλατινής. Συγκεκριμένα, χτίστηκε ένας πέτρινος διάδρομος και στο ενδιάμεσο τοποθετήθηκε χαλίκι. Γονείς και παιδιά, αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα, καθώς έχουν ήδη σημειωθεί πολλά ατυχήματα, χωρίς ωστόσο –μέχρι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον- να είναι σοβαρά.

Τόσο τα χαλίκια, όσο και ο διάδρομος επιβάλλεται να απομακρυνθούν άμεσα από την παιδική χαρά, πρώτου συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα. Επιβάλλεται να γίνει εκ νέου μελέτη για την παιδική χαρά, βάσει της οποίας θα τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας.

Πάνω από όλα η ασφάλεια

Συνδυασμός «Ενεργοί Πολίτες-Ισχυρός Δήμος»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.