Ο ΕΟΣ Κοζάνης για το «εν κρυπτό» σχέδιο Προβολής του Πεζοπορικού Τουρισμού της Κοζάνης που εκπονεί ο Δήμος σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΣΕΠ «Paths of Greece»

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε μέσω δελτίου τύπου στα ΜΜΕ της περιοχής πως Προχωρά το σχέδιο Προβολής του Πεζοπορικού Τουρισμού της Κοζάνης, που εκπονεί ο Δήμος σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΣΕΠ ¨Paths of Greece¨!

Μια προσπάθεια που εξ αρχής πιστέψαμε και στηρίξαμε. Μαθαίνουμε πως βρίσκεται σε εξέλιξη σχεδόν εν κρυπτό, αφού όσο και αν θελήσαμε να μάθουμε για την πορεία της δεν καταφέραμε να ενημερωθούμε επίσημα από κανέναν.

Σας δηλώνουμε πως με δυσαρέσκεια αντιμετωπίζουμε την παντελή έλλειψη ενημέρωσης ενώ στο δελτίο τύπου διαβάζουμε πως « από τη Δ/νση Δασών κλήθηκε να γνωμοδοτήσει επί της μελέτης η αρμόδια Συμβουλευτική Επιτροπή Πεζοπορικών – Ορειβατικών Δραστηριοτήτων (ΣΕΠΟΔ) περιοχής ευθύνης Δασαρχείου Κοζάνης, αποτελούμενη από εκπροσώπους του Δασαρχείου Κοζάνης, των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και των Ορειβατικών και Κυνηγετικών Συλλόγων ».

Εμείς ως Ορειβατικός Σύνδεσμος δεν γνωρίζουμε καν την ύπαρξή της!

Όσο και αν είμαστε ο αρχαιότερος Ορειβατικός Σύνδεσμος της περιοχής! Από το μακρινό 1931 η ίδρυση μας! Η πεζοπορική και ορειβατική εμπειρία των μελών μας δεν θα ήταν χρήσιμη άραγε στην συγκεκριμένη προσπάθεια?

Η παρουσία μας στα βουνά και οι δράσεις μας είναι γνωστές στο ευρύ κοινό της περιοχής και της υπόλοιπης Ελλάδας εδώ και δεκαετίες.

Διαθέτουμε διάθεση συνεργασίας και προσφοράς την οποία αποδεικνύουμε εμπράκτως με την συνεχή συμμετοχή μας σε κοινές οργανώσεις.

Ζητάμε επίσημη ενημέρωση σύστασης της Συμβουλευτικής Επιτροπής.

Δεν θα θέλαμε η παρούσα επιστολή να σταθεί εμπόδιο στην πορεία εξέλιξης του έργου, για το οποίο επαναλαμβάνουμε την πίστη και στήριξή μας.

Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για περεταίρω εξέλιξη ώστε να συνδράμουμε σε ότι μπορεί να χρειαστεί.

Σας ευχαριστούμε.

το Δ.Σ. του ΕΟΣ Κοζάνης

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.