Το Επιμελητήριο Κοζάνης καλεί τα μέλη του να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην 85η ΔΕΘ και στην Έκθεση «Οικοδομή 2020»



Το Επιμελητήριο Κοζάνης, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των τοπικών Επιχειρήσεων και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας κόντρα στις αντίξοες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία του Κορωνοϊού, προγραμματίζει και εφέτος να διοργανώσει τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων – μελών του στις εξής Διεθνείς εκθέσεις:

α) 85η ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 13 Σεπτεμβρίου 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (με τιμώμενη χώρα την Γερμανία) και

β) «Οικοδομή 2020», που διοργανώνει η «ROTA» στο Εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo» από 16 ως 18 Οκτωβρίου 2020.

Καλούνται οι επιχειρήσεις να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο Επιμελητήριο Κοζάνης, ως την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020, αποστέλλοντας σχετική αίτηση στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση chambers@otenet.gr ή επικοινωνώντας με τη Δ/νση στο τηλ 24610 41693. Σημειώνεται ότι μετά την διαπίστωση του αριθμού των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων θα γνωστοποιηθούν οι όροι συμμετοχής.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.