Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Δυτικής Μακεδονίας επιστρέφει στις φυλακές Γρεβενών ο 56χρονος παιδεραστής από το Ρέθυμνο



Το Συμβούλιο Εφετών Δυτικής Μακεδονίας με βούλευμα, αποφάσισε χτες ότι πρέπει να επιστρέψει στις φυλακές ο 56χρονος παιδεραστής, γυμναστής και πρώην προπονητής, από το Ρέθυμνο, μετά από την έφεση που άσκησε ο εισαγγελέας Κοζάνης. Με την απόφαση αυτή, ανατρέπεται η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών, με την οποία ο παιδεραστής είχε αφεθεί ελεύθερος.

Ο 56χρονος είχε συλληφθεί εκ νέου προ δύο μηνών, για παραβίαση των περιοριστικών όρων κράτησής του και είχε αφεθεί ελεύθερος.

Ο εισαγγελέας Κοζάνης στην έφεση που άσκησε, έκρινε ότι ο 56χρονος είναι επικίνδυνος για να διαπράξει εκ νέου τα αδικήματα για τα οποία καταδικάστηκε. Ο παιδεραστής είχε εκτίσει τα 3/5 της ποινής των 25 ετών σε συγχώνευση από συνολικά 401 χρόνια κάθειρξης, για ασέλγεια σε βάρος 36 ανηλίκων αγοριών στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Ο 56χρονος οδηγείται στις φυλακές Φελίου Γρεβενών.

Ρεπορτάζ: Δ.Αμαρντίδου – ΕΡΤ-Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.