Συνάντηση του Γ. Αμανατίδη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια Κ. Φραγκογιάννη

Μία ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε με τον Υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, κ. Φραγκογιάννη Κώστα, ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Γιώργος Αμανατίδης παρουσία και του κ. Δημήτρη Παπακώστα, πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλου της ΕΛΒΟ και της ΕΑΒ.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο τρόπος επισημοποίησης του ενδιαφέροντος, οικονομικών φορέων από την Κίνα, για υλοποίηση επένδυσης συναρμολόγησης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα και πιο ειδικά στο Νομό Κοζάνης.

Το σε εξέλιξη ενδιαφέρον συμφωνήθηκε να εκδηλωθεί προς το Υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου, στη συνέχεια, να τους προτείνει το πακέτο κινήτρων που καθιστούν τη Δυτική Μακεδονία ελκυστική για παρόμοιες επενδύσεις.

Ο κ. Υφυπουργός τόνισε ότι, η χώρα μας εφαρμόζει μια φιλοεπενδυτική πολιτική ως τη μόνη διέξοδο για δημιουργία θέσεων εργασίας και εισοδήματος.

Ο κ. Αμανατίδης διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να συμβάλλει στην προώθηση παρόμοιων προθέσεων για επενδύσεις που στηρίζουν το Νομό Κοζάνης στο δρόμο για την απολιγνιτοποίηση.

Ο κ. Παπακώστας δεσμεύτηκε να επανέλθει με το συγκεκριμένο επενδυτικό ενδιαφέρον που βρίσκεται σε φάση ωρίμανσης.

Γραφείο Τύπου, Γιώργος Αμανατίδης Βουλευτής Ν. Κοζάνης – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.