Ειδική σύσκεψη στο Επιμελητήριο Κοζάνης για το σχεδιασμό της εκθεσιακής πολιτικής στον κλάδο της γούνας



Ο σχεδιασμός μίας νέας εκθεσιακής πολιτικής και η χρηματοδότηση των εκθέσεων που αφορούν τις επιχειρήσεις του κλάδου της γούνας από κρατικούς και ευρωπαϊκούς πόρους αποτέλεσε το αντικείμενο ειδικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Κοζάνης το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 , παρουσία του Βουλευτή Ν. Κοζάνης κ. Γιώργου Αμανατίδη, ο οποίος έχει αναλάβει τον σχεδιασμό μιας ολοκληρωμένης πρότασης για τη στήριξη του κλάδου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Νίκος Σαρρής, ο Γραμματέας κ. Ευθύμιος Χασιώτης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας κ. Δημήτριος Κοσμίδης, ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Χρήστος Ζευκλής και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Σιάτιστας «Ο Προφήτης Ηλίας» και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου κ. Νικόλαος Μούσιος.

Η σύσκεψη έγινε σε συνέχεια της συνάντησης που είχε πραγματοποιηθεί στην Αθήνα με την Διοίκηση της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ «Enterprise Greece» όπου και συζητήθηκε η υλοποίηση δράσεων για την τόνωση της εξωστρέφειας και την στήριξη του κλάδου της γούνας.

Όλοι οι συμμετέχοντες τόνισαν την αναγκαιότητα χάραξης μιας νέας στρατηγικής ώστε να δημιουργηθούν θετικές προοπτικές για το μέλλον σχετικά με την αγορά αλλά και με το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τον κλάδο της γούνας και τις επενδύσεις σ’ αυτόν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.