Η περιβόητη λίστα με τα ΜΜΕ και τα ποσά που πήραν για το “Μένουμε Σπίτι” – Τι ποσά πήραν τα τοπικά ΜΜΕ της Κοζάνης

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε ο κατάλογος με τα μέσα ενημέρωσης και τα ποσά που έλαβαν να την διαφημιστική καμπάνια αναφορικά με τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Οπως είπε στην ενημέρωση των πολιτκών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, η λίστα δίνεται στη δημοσιότητα μετά τον ποιοτικό έλεγχο που διενεργήθηκε.

Δείτε τη λίστα σε μεγάλη ανάλυση εδώ

Μιλώντας σχετικά κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε: “Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας του κορονοϊού, η κυβέρνηση κινήθηκε γρήγορα, προκειμένου να αποτρέψει την επέλασή του, να στηρίξει το σύστημα υγείας και να σωθούν ζωές. Οι έκτακτες και επείγουσες καταστάσεις επέβαλαν την άμεση ενεργοποίηση κάθε δυνατότητας ενημέρωσης των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτών των εξαιρετικά επειγουσών και έκτακτων καταστάσεων, η Πολιτεία προχώρησε στην εφαρμογή σχεδίου ενημέρωσης, την εκπόνηση του οποίου ανέθεσε σε ανάδοχο που διέθετε τις ειδικές γνώσεις, την εμπειρία και το εξειδικευμένο προσωπικό για να το υλοποιήσει έγκαιρα και αποτελεσματικά.

Επιπλέον, με γνώμονα τη διαφάνεια και τον σεβασμό στα χρήματα των φορολογούμενων, προβλέφθηκε ρητά ότι οι πληρωμές των Μέσων που θα συμμετείχαν στην εκστρατεία θα γίνονταν από το Υπουργείο Οικονομικών, με βάση τα τιμολόγια που θα εκδίδονταν και χωρίς, φυσικά, επιστροφές.

Διευκρινίστηκε, μάλιστα, από τις 10 Απριλίου 2020 στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ότι στο τέλος θα δοθεί πλήρης εικόνα για τα Μέσα που συμμετείχαν και τα ποσά που πήραν. Για να γίνει ωστόσο αυτό χρειαζόταν να πραγματοποιηθεί ο ποιοτικός και ποσοτικός έλεγχος, ώστε να διακριβωθεί ότι έγιναν από κάθε μέσο ξεχωριστά, οι καταχωρίσεις, οι αναρτήσεις και η μετάδοση των μηνυμάτων της εκστρατείας ενημέρωσης.

Εν συνεχεία εστάλη ο σχετικός κατάλογος για τις πληρωμές στο Υπουργείο Οικονομικών. Στο πλαίσιο αυτό, ο κατάλογος των Μέσων και των ποσών δίνεται σήμερα στη δημοσιότητα. Θα επισυναφθεί στο κείμενο της εισαγωγικής μου τοποθέτησης”.

Από το news247.gr

 

 

 

 

2 σχόλια στο άρθρο “Η περιβόητη λίστα με τα ΜΜΕ και τα ποσά που πήραν για το “Μένουμε Σπίτι” – Τι ποσά πήραν τα τοπικά ΜΜΕ της Κοζάνης

 1. Τι εμπαιγμός… Η ίδια αυτή κυβέρνηση ετοιμάζει χουντικό νομοσχέδιο για απαγόρευση των υπαίθριων συναθροίσεων. Αυτά που υποψιαζόμασταν στις αρχές της καραντίνας πραγματοποιούνται. Το κράτος εκμεταλλεύεται τον ιό για σκοτεινούς σκοπούς. Παίζει με την υγεία μας.

  Οι διάσπαρτες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που ετοιμάζονται δεν ξέρω αν κατορθώσουν κάτι. Σε τοπικό επίπεδο πάντως πιστεύω ότι μας ενώνει το νοσοκομείο. Νομίζω υπήρχε ομοψυχία ανθρώπων από διάφορους χώρους σε μια πορεία που είχαμε κάνει, δεν ξέρω μπορεί να κάνω λάθος.

  Χρειαζόμαστε κάτι να μας ενώσει.

 2. Σκα(ι) τα δινω τα λεφτα

  - Edit

  Απαντήστε

  Τα περισσοτερα το σκα ι. τα λεφτα εννοω!
  Του οιπονομου,αναισθησοπουλου και πορτοφασισταλε!
  Αυτοι οι τρεις δινουν ζωη στην δημοκρατια την νεα!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.