Κοζάνη: Έστειλε τον γείτονά του στο νοσοκομείο μετά από διαπληκτισμό – Αναζητείται ο δράστης από την Αστυνομία



Έντονος διαπληκτισμός επικράτησε το πρωί της Πέμπτης 2 Ιουλίου 2020 μεταξύ δύο ανδρών στην περιοχή του Πανοράματος στην Κοζάνη λίγο μετά τις 12:00.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, έπειτα από έντονη λογομαχία που επικράτησε μεταξύ δύο αντρών για προσωπικές τους διαφορές, στον διαπληκτισμό παρενέβη ο αδερφός του ενός ο οποίος χτύπησε τον άλλο άνδρα με ξύλο στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματισμένο άνδρα και τον μετέφερε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης ενώ υποβλήθηκε σε ράμματα και νοσηλεύεται.

Ο δράστης μετά τον διαπληκτισμό εγκατέλειψε το σημείο και αναζητείται από την Αστυνομία.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

25 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη: Έστειλε τον γείτονά του στο νοσοκομείο μετά από διαπληκτισμό – Αναζητείται ο δράστης από την Αστυνομία

  1. Να έχετε υπομονή δυστυχώς η καραντίνα μόνο τέτοια θα φέρνει και θα ακολουθήσουν και αλλά όπως και στα τροχαία προσοχή και υπομονή

    1. Ενώ προ καραντίνας δε συνέβαινε τίποτα απ’ όλα αυτά !!!!! Η απομάκρυνση από τη θρησκεία μας φταίει …

        1. Προσφυγοπουλα

          - Edit

          Απαντήστε

          ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΦΟΡΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ?
          ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ,ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ,ΤΟΥ ΡΟΙΔΗ,ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ,ΤΟΥ ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ,ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ(ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΗΚΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ),ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ(Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΔΩΡΑ ΧΡΥΣΙΚΟΥ 14 ΕΤΩΝ,ΑΝΗΛΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ,ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ:ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΡΓΟΥ!!!!!)ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ,Μ.ΣΟΥΤΣΟΣ,ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΔ.ΚΟΡΑΗΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΦΟΡΙΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΕΝΕΒΗ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ,ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ Κ ΑΠΕΤΡΑΠΗ!
          ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΤΙΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ?
          ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ.
          Υ.Γ.ΟΤΑΝ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ:ΕΣΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΕΝΑΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΧΑΡΤΙ,ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΣΟΥ!!!!!ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΠΟΥ ΜΟΝΑΖΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ!!!!ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ!!!!!!!!
          ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟ ΞΥΠΝΗΜΑ!

  2. Ειτε μακρυα απο την θρησκεια ειτε κοντα,παντα θα υπαρχει ενας αμβροσιος η να σε χτυπησει η να σε αφορισει!!

  3. αλλωστε ειναι γνωστο οτι οι ανθρωποι της εκκλησιας ειναι ολοι τους μηδενος εξερουμενου σωστοι και καλοσυνατοι με δημοκρατικο και μεστο λογο οντως η απομακρυνση απο τη θρησκεια μας φταιει ο πανω καλα τα ειπε

  4. Αντι αφορισμου!

    - Edit

    Απαντήστε

    Πολυ σωστοι οι ανθρωποι της εκκλησιας!αλλα της παραεκκλησιας;ο καλυτερος αφορισε την μανα του!
    Βλεπε ηθος,βλεπε αγαπη,βλεπε επισκοπο,ταλιμπανιστη,που ευχεται να μη λυωσουν τα σωματα δημιουργηματων του Θεου!βλεπε επισκοπο που εμπαινε στα κελια των αριστερων για να τους καρφωνει!και η Πολιτεια τον ανταμειψε και τον αλογοσυρτη τον εκανε επισκοπο!
    Οχι να επισκοπευει το ποιμνιον,αλλα να κατασοπευει δημιουργηματα του Θεου!τι τον περιμενει!
    Ειπε ο Πατροκοσμας,ο Αγιος,εσεις οι λαικοι το κεφαλι θα το εχρτε εξω απο την κολαση,γιατι θα πατατε στους ωμους αναξιων κληρικων!
    Βεβαια ο Αγιος Πετρος δεν θα τον αφορισει,οταν μεταβει εις Κυριον,αλλα θα τον σιχαθει απο την καταντια του και θα τον θεσει εν τοπω παραδεισου,αλλα σε ατερμονη μοναξια!θα ειναι στο υπογειο του παραδεισου κσι θα αυτοαφοριζεται!

    1. Προς υμνητη της μερκελ και επταετιας

      - Edit

      Απαντήστε

      Μπακαλογατε της μερκελ,στο κοτετσι σου!
      Εξ αλλου φιλος του αλογοσυρτη εισαι!

    2. Προς τσαλακοσωτηρα!

      - Edit

      Απαντήστε

      Ο αμβροσιος αφοριζει με το πετραχηλι και συ αφοριζεις με το χιλιοξυμενο μολυβακι σου!και καρμιρης και παραεκκλησιαστικος!και τζαμπα στο κοινωνικο παντοπωλειο της Εκκλησιας!

  5. Προς κοτετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!

    - Edit

    Απαντήστε

    ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ,ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΛΑΘΟΣ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!…….

    1. Προσφυγοπουλα

      - Edit

      Απαντήστε

      ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑΚΤΓΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ”ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ”.ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ.ΛΟΓΙΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ(ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ).ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΦΟΡΙΣΘΗ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΞΑΡΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ!ΔΗΛ.ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ!
      ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΞΑ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ.ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΕΓΑΝΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ.ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ,ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΘΕΡΜΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΙΣΗΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ.ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΘΕΗΣ,ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΩΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ.ΑΡΑ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΤΩ.ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ,ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΥΧΩ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

  6. Α ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ!
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ Κ ΕΞΩ ?
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΝ!

  7. Πρωι…λιγο μετα της 12:00
    Σορρυ ααα …αλλα δεν ειναι πρωι της 12 το μεσημερι..ποιος εγραψε το αρθρο η στανιση;

  8. Προσφυγοπουλα!!!

    - Edit

    Απαντήστε

    ΠΡΟΣ ΚΟΤΕΤΣΙ
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ 122 ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ 57η
    ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 293 ΣΕΙΡΑ 10η ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ:
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ,ΦΡΟΝΙΜΟΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΟΡΙΖΟΥΝ,ΝΑ ΜΗΝ ΟΡΓΙΖΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΙΖΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΧΘΡΑΝ,ΝΑ ΜΗ ΜΕΘΟΥΣΙ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΠΡΟΙ ΩΣΑΝ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.
    ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ?ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ!

    1. Αυτά ισχύουν για προσωπικά θέματα. Για θέματα παρεκτροπών πίστεως και δικαιοσύνης, συνιστάται ο αφορισμός, μην σου πω ότι επιβάλλεται κιόλας. Ο ίδιος ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έχεις δει τί γράφει για τους εβραίους, σαν την αφορισμένη ντονμέδο-ψευτοβαπτισμένη ήττα τουβλέως;

  9. Στο κοτέτσι μας κανένα υγειονομικό δεν έδωσε ποτέ πρόστιμο,γιατί πάντα επικρατεί η τάξη κ η καθαριότητα!
    Σε άλλα κοτέτσια να απευθύνεσαι,εδώ κλείσαμε!

    1. Φιλοι Καζαντζακη

      - Edit

      Απαντήστε

      Εισαι και ελευθερος και πολιορκημενος!τι θελεις να πεις και δεν το λες;
      Ο Πατροκοσμας το ειπε ξεκαθαρα!οι κληρικοι να μη αφοριζουν!η ποινη του αφορισμου,μονο σε εσχατες αναγκες!στα καλα καθουμενα,αφοριζουμε;οταν ισχυε η θανατικη ποινη,ολοι οι καταδικοι επρεπε να θανατωθουν;

      1. Προσφυγοπουλα

        - Edit

        Απαντήστε

        ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ Κ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ,ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ Η ΠΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΥΤΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΦΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ?ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΛΑΘΟΣ?ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΧΩΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ?ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥΣ!
        ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟ :ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ”
        ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ!

  10. Προς προσφυγοπουλα

    - Edit

    Απαντήστε

    Προσφυγοπουλα!συγχαρητηρια!οι ελευθεροι ανθρωποι κουβαλανε μεσα στην ψυχη τους σαν ιερη παρακαταθηκη την αληθινη,αδολη και ανθρωπινη αγαπη!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.