Συγχαρητήρια στο 1ο Νηπιαγωγείο και 1ο Δημοτικό Σχολείο Μουρικίου για τις διακρίσεις τους σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής

Εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες και στην εκπαιδευτικό τους Ευγενία Κατσάλη του 1ου Νηπιαγωγείου Μουρικίου, στους μαθητές/τριες της Β΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρικίου και στην εκπαιδευτικό τους Μαρία Γούλα, για τη συμμετοχή τους στον 1ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής της WRO Hellas με θέμα: “Χορεύοντας την Άνοιξη”. Η προετοιμασία των ομάδων πραγματοποιήθηκε τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας και κατατέθηκαν περισσότερα από 250 έργα από όλη την Ελλάδα. Οι μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου Μουρικίου συμμετείχαν με τέσσερις ομάδες στην κατηγορία των Νηπιαγωγείων και οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρικίου συμμετείχαν με δύο ομάδες στην κατηγορία των Δημοτικών Σχολείων.

Οι θέσεις που απέσπασε το Νηπιαγωγείο είναι η 1η, 2η, 3η και 5η σύμφωνα με την αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής και η 1η, 2η, 3η & 4η σύμφωνα με τη ψηφοφορία του κοινού. Βραβείο διάκρισης παίρνουν η 1η, 2η και 3η θέση σύμφωνα με τη ψηφοφορία του κοινού. Η προσπάθεια του Δημοτικού είχε ως αποτέλεσμα τη διάκριση στη 2η θέση για την ομάδα Αστραπή και στην 3η θέση για την ομάδα Spring Robot στην αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής.

Βίντεο που αποτυπώνονται τα αποτελέσματα της προσπάθειας υπάρχουν στους παρακάτω συνδέσμους:

Έργα του 1ου Νηπιαγωγείου Μουρικίου
Έργα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρικίου

Οι μαθητές/τριες και οι προπονήτριες εκπαιδευτικοί, διαγωνίστηκαν με ευγενή άμιλλα, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της εκπαιδευτικής ρομποτικής, με άξονα τη συνεργασία και την επικοινωνία σε διαδικτυακό περιβάλλον. Αρωγοί κάθε προσπάθειας ήταν οι γονείς των μαθητών/τριων και οι μουσικοί που πρόσφεραν τις δημιουργίες τους και τους αξίζουν και αυτούς θερμά συγχαρητήρια.

Συγχαρητήρια για τις πρωτότυπες ιδέες καθώς αξιοποιήθηκε η ρομποτική σε συνδυασμό με τη μουσική, τον πολιτισμό, τις ρίζες των Ελλήνων, τον κορωνοϊό, το περιβάλλον και τη λαϊκή παράδοση.

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση
Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Δυτικής Μακεδονίας

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.