Υπόθεση Πολύζου: Στον Άρειο Πάγο προσφεύγουν η μητέρα και ο πατριός του Κωστή – Τι λέει ο συνήγορός τους Απ. Λύτρας στο KOZANILIFE.GR



Στον Άρειο Πάγο θα προσφύγουν η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου  από την Σιάτιστα Κοζάνης, για την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου που τους επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για την δολοφονία του παιδιού τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, την πρόθεση τους για την αναίρεση της απόφασης εκδήλωσαν η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου, όπου πρωτόδικα και σε δεύτερο βαθμό, οι δυο τους καταδικάστηκαν σε ισόβια ποινή κάθειρξης για την δολοφονία του παιδιού τους σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Η μητέρα του Κωστή, έπειτα από την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου, εξέφρασε έντονα την δυσαρέσκεια της στην δικαστική έδρα,  λέγοντας: «Σας λυπάμαι, πως θα κοιμηθείτε το βράδυ που στείλατε δύο αθώους στη φυλακή και οι δολοφόνοι του παιδιού μου βρίσκονται ακόμα εκεί έξω. Δεν σκότωσα το παιδί μου».

Ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Απόστολος Λύτρας δήλωσε στο KOZANILIFE.GR: «Παρόλο που από τα στοιχεία που καταθέσαμε στο δικαστήριο προέκυψε ότι το βράδυ της δολοφονίας ο δεύτερος των κατηγορουμένων, ο πατριός, δεν θα μπορούσε να βρισκόταν στην Σιάτιστα, παρόλα αυτά, το δικαστήριο τους καταδίκασε και τους δυο σε ισόβια ποινή κάθειρξης. Περιμένουμε να καθαρογραφεί η απόφαση και θα ασκήσουμε αναίρεση κατά της απόφασης με προσφυγή στον Άρειο Πάγο».

Σε κάθε περίπτωση το KOZANILIFE.GR θα βρίσκεται σε κάθε εξέλιξη για την υπόθεση.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Υπόθεση Πολύζου: Στον Άρειο Πάγο προσφεύγουν η μητέρα και ο πατριός του Κωστή – Τι λέει ο συνήγορός τους Απ. Λύτρας στο KOZANILIFE.GR

  1. Μιλάει ο συνήγορος; Θα κάνουν και αναίρεση; Που ήταν προχτές που μόλις βγήκε η απόφαση έτρεξε στην κυριολεξία στο αυτοκίνητο του και τον έψαχναν από το Σταρ; Εξαφανίστηκε στην κυριολεξία!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.