Υλοποιήθηκε το πρόγραμμα «Ανάπτυξη Επαγγελματικών Δεξιοτήτων» από το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Άνω Κώμης Κοζάνης



Ευχαριστήριο του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Άνω Κώμης Κοζάνης προς τις τοπικές επιχειρήσεις του χωριού

Το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Άνω Κώμης Κοζάνης υλοποίησε το πρόγραμμα «Ανάπτυξη Επαγγελματικών Δεξιοτήτων», κατά τη διάρκεια της φετινής σχολική χρονιάς 2019-2020. Οι μαθητές/-τριες απασχολήθηκαν σε τοπικές επιχειρήσεις του χωριού και ενημερώθηκαν για το αντικείμενο κάθε θέσης εργασίας, ανακάλυψαν τις εργασιακές τους αξίες και δεξιότητες κι απέκτησαν αυτοπεποίθηση για τον εργασιακό χώρο. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με τη βοήθεια της Συμβούλου Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Όλγας Ιωαννίδου και της συνεργασίας της με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Φτάνοντας στο τέλος της σχολικής χρονιάς, το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Άνω Κώμης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους επιχειρηματίες του χωριού για την αμέριστη προσφορά τους, το ενδιαφέρον που έδειξαν για τους μαθητές/-τριες μας, καθώς και για την υπομονή και την αγάπη τους.

Ευχαριστούμε θερμά τις τοπικές επιχειρήσεις:

Σούπερ μάρκετ: Παπαϊωάννου Ευάγγελος
Σούπερ μάρκετ: Παλαμά Αικατερίνη
Φαρμακείο: Αθανασιάδης Θεόδωρος
Κρεοπωλείο: Τσιάρας Χάρης
Αρτοποιείο: Σταμκόπουλος Κωνσταντίνος και υιός
Καφετέρια: Ζαγάρας Ευάγγελος

Ο Σύλλογος Προσωπικού και η Διευθύντρια του ΕΝΕΕΓΥΛ Άνω Κώμης Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.