Νέος βανδαλισμός στο γραφείο «Ελλήνων Συνέλευσις» στην Κοζάνη – Καταγγελία των μελών της οργάνωσης – Δείτε φωτογραφίες

Καταγγέλλουμε την βανδαλιστική ενέργεια της οργάνωσης που υπογράφει με το όνομα “ANTIFA” στο γραφείο Ε.ΣΥ ΚΟΖΑΝΗΣ2 στην οδό Φαρμάκη 10.

Το Σάββατο 27/6/2020 και στον εξωτερικό χώρο του γραφείου βρήκαμε ότι έγραψαν με σπρέι συνθήματα κατά του Προέδρου του φορέα Ελλήνων Συνέλευσις ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ και πάντα με την υπογραφή τους πράγμα το οποίο ξαναέγινε στο παρελθόν και κατατέθηκε καταγγελία στην αστυνομική διεύθυνση χωρίς συγκεκριμένο αποτέλεσμα .

Οι ενέργειες της συγκεκριμένης οργάνωσης είναι απόλυτα απαράδεκτες και αντεθνικές πράγμα το οποίο είναι πασιφανές στα συνθήματα των ιδίων.

Η ασφάλεια των πολίτων έγκειται στην δικαιοδοσία και τις υποχρεώσεις της πολιτείας όταν αυτή λειτουργεί μέσα στα νομοθετικά πλαίσια και αρμοδιότητες που απορρέουν από το σύνταγμα και τους νόμους αυτής.

 

 

Η Ε.ΣΥ.Κοζανης2 είναι αυτόνομος Δημοτικός Οργανισμός και είναι μέλος του Αναγνωρισμένου Εθνικού Πολιτικού Φορέα Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις με αριθμό πρωτοκόλλου της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου 6199/4-9-2015. Σκοπός της Ελλήνων Συνέλευσις είναι η ενημέρωση όλων των Ελλήνων για τον κληρονομικό τους πλούτο και ένωσή τους, χωρίς ΚΟΜΜΑ – ΔΟΓΜΑ – ΧΡΩΜΑ.

Οι ενέργειες αυτές προσβάλουν την ίδια μας την Δημοκρατία όταν με αυτές παραβιάζονται τα δικαιώματα της ελεύθερης ύπαρξης και έκφρασης.

Κάθε τέτοιου είδους απαράδεκτων και άδικων ενεργειών ενώνουν και δυναμώνουν περισσότερο την έκφραση και την δυναμική αυτών που θίγονται…

Ασημόπουλος Δημήτριος

Διευθύνων Σύμβουλος

Ε.ΣΥ Κοζανης2

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 

1 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.