Συνάντηση Μουσουρούλη – Μαλούτα και στελεχών της ΔΕΥΑΚ για τη Δίκαιη Μετάβαση στο Δημαρχείο Κοζάνης



Συνάντηση για τη δίκαιη μετάβαση με τον συντονιστή του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης στη Δυτική Μακεδονία, Κωνσταντίνο Μουσουρούλη και τους συνεργάτες του, έχει αυτή την ώρα στο γραφείο του ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας.

Οι κ.κ. Ιωαννίδης, Μιχαηλίδης, Σημανδράκος, Κεχαγιάς και Κύργιας, δίνουν το «παρών» στη συνάντηση, θέτοντας προς συζήτηση τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τους. 

Το «παρών» στη συνάντηση δίνουν ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και οι συνεργάτες του, οι αντιπεριφερειάρχες κκ. Τσιούμαρης και Κιάνας, καθώς και οι συνεργάτες του δημάρχου.

Το ζήτημα της τηλεθέρμανσης τίθεται αυτή την ώρα επί τάπητος, στο πλαίσιο της συνάντησης του συντονιστή του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης στη Δυτική Μακεδονία, Κωνσταντίνου Μουσουρούλη και συνεργατών του, με το γενικό διευθυντή της ΔΕΥΑ Κοζάνης, Γιώργο Παυλίδη, καθώς και στελεχών της επιχείρησης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.