Ανακάλυψε το Formula 1 Sport της Herbalife και τροφοδότησε τον Αθλητή που κρύβεις μέσα σου!



Τροφοδότησε τον Αθλητή που κρύβεις μέσα σου!

Ανακάλυψε το Formula 1 Sport– ένα ισορροπημένο υποκατάστατο γεύματος σε μορφή ροφήματος, για όσους λατρεύουν το γυμναστήριο και την υγιεινή ζωή!

Το Formula 1 Sport έχει καταπληκτική γεύση βανίλιας και κάθε μερίδα παρέχει 19g υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη καζεΐνης και ορού γάλακτος, καθώς και 25 απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα.

H Herbalife24 είναι η πρώτη ολοκληρωμένη σειράς διατροφής επιδόσεων που ενισχύει τους αθλητές 24 ώρες την ημέρα. Η Herbalife έχει αναπροσδιορίσει τα στάνταρ του κλάδου ως προς τη διατροφή πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση για να σας βοηθάει να φτάσετε την προπόνηση, την ανάκτηση και τις επιδόσεις σας στο κορυφαίο επίπεδό σας με όλη τη διατροφική υποστήριξη που χρειάζεστε ως αθλητής. Αυτή η σειρά πέντε προϊόντων μπορεί να εξατομικευθεί ώστε να μπορείτε να καθορίσετε τις καθημερινές σας ανάγκες με βάση τα επίπεδα της δραστηριότητάς σας και τις προπονητικές σας απαιτήσεις.

Γνωρίστε όλα τα προϊόντα εσωτερικής και εξωτερικής διατροφής της Herbalife από τον Σύμβουλο Ευεξίας, Ανεξάρτητο Συνεργάτη και Διανομέα της εταιρίας, Μίσσιο Δημήτριο

Website: https://fit2go.gr/
Τηλέφωνο: 694 220 2514
Mail: info@fit2go.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.