9ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Κάλεσμα σε φωτογράφους και φωτογραφικές ομάδες



Καλούμε τους/τις επαγγελματίες/ερασιτέχνες φωτογράφους και φωτογραφικές ομάδες να συμμετέχουν στη δημιουργία του 9ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης.

Μας ενδιαφέρουν οι φωτογραφικές εντυπώσεις σας που είχαν αφετηρία τον εγκλεισμό που βιώσαμε. Επίσης, αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να αποτυπώσετε τις προσωπικές ιστορίες που έχουμε συλλέξει ή και να έρθετε σε επαφή με τους δημιουργούς των «προσωπικών ιστοριών καθημερινού εγκλεισμού». Το υλικό που θα προκύψει από τον συνδυασμό κειμένων και φωτογραφιών, θα εκτεθεί σε δημόσιο χώρο στο πλαίσιο του 9ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μοιραστούμε μαζί σας μια ιστορία, από αυτές που έχουμε συλλέξει, μαζί με τα στοιχεία του δημιουργού της ή απλά να μας στείλετε τις φωτογραφίες σας κατευθείαν στο infokoz@arsis.gr. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2461049799.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.