Βίντεο: Παρουσία του Νίκου Χαρδαλιά εγκαινιάστηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πρεσπών



Παρουσία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά, πραγματοποιήθηκαν σήμερα, 14 Ιουνίου 2020, τα εγκαίνια του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πρεσπών του Δήμου Πρεσπών, στο νομό Φλώρινας. Το Κλιμάκιο θα εδρεύει στο χωριό Αντάρτικο και για τη λειτουργία του η οποία θα είναι συνεχόμενη όλο τον χρόνο παραχωρήθηκε χώρος από το Δήμο Πρεσπών.

Η ίδρυση του Κλιμακίου κρίθηκε αναγκαία για την άμεση επιχειρησιακή δράση, αφού καλύπτει τομέα ευθύνης ο οποίος είναι απομακρυσμένος από τις από τις πλησιέστερες Πυροσβεστικές Υπηρεσίες.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους αυτούς που βοήθησαν τοπικούς παράγοντες, πολιτικούς παράγοντες αλλά και συναδέλφους στην δημιουργία και λειτουργία του κλιμακίου. Ευελπιστούμε πλέον σειρά να πάρει και η ίδρυση ενός ακόμα Πυροσβεστικού σταθμού στον Δήμο Αμυνταίου καθώς μπορεί να είναι και ο μοναδικός Δήμος στην Ελλάδα όπου δεν υπάρχει Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Το βίντεο και η φωτογραφία είναι από το neaflorina.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βίντεο: Παρουσία του Νίκου Χαρδαλιά εγκαινιάστηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πρεσπών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.