Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών Κοζάνης: «Αναμένουμε συγκεκριμένα μέτρα στήριξης από την Περιφέρεια»



Στην χθεσινή (04-06-2020) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, συμμετείχε –στα πλαίσια συζήτησης επερώτησης που αφορούσε τον κλάδο μας- ο αντιπρόεδρος του σωματείου μας, Αλέξανδρος Βουτυρής, αναπτύσσοντας τις θέσεις και τις διεκδικήσεις του σωματείου μας.

Υπενθυμίζουμε ότι σε προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο είχε συζητηθεί η υιοθέτηση ή όχι ψηφίσματος που περιείχε τις διεκδικήσεις μας. Το ψήφισμα δεν εγκρίθηκε και τα μέλη του σωματείου μας ενημερώθηκαν σχετικά.

Στην χθεσινή συνεδρίαση, ο κ. Περιφερειάρχης ανέφερε ότι έχουμε παραπληροφορηθεί και ότι δεν γνωρίζουμε ή δεν καταλάβαμε τι πραγματικά έγινε στο προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Μετά από αυτά, θέλουμε να κάνουμε σαφή τα εξής:

Πρώτον, έχουμε το μυαλό και την κρίση, ξέρουμε να διαβάζουμε και καταλάβαμε τι πραγματικά έγινε στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Δεύτερον, το σωματείο μας δεν υποστηρίζει κάποια παράταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου. Το σωματείο μας εκφράζει τα αιτήματα των μελών του και διεκδικεί λύσεις στις σημερινές δύσκολες στιγμές από κάθε αρμόδιο φορέα. Άλλωστε, τα αιτήματα που καταθέσαμε είναι και αιτήματα δεκάδων σωματείων που λειτουργούν σε άλλες πόλεις και αιτήματα της δευτεροβάθμιας ένωσής μας, της ΠΟΕΣΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων).

Τρίτον, επιμένουμε στα αιτήματά μας και συνεχίζουμε να ζητάμε στήριξη και λύσεις για να συνεχίσουμε να λειτουργούμε. Αναμένουμε συγκεκριμένα μέτρα στήριξης από την Περιφέρεια.

10 σχόλια στο άρθρο “Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών Κοζάνης: «Αναμένουμε συγκεκριμένα μέτρα στήριξης από την Περιφέρεια»

  1. Ότι και να τους δίνουν πάλι παράπονο έχουν.Δώστε τους από 3.000.000 ευρώ τον κάθε ένα να είναι ευτυχισμένοι

  2. οι ανθρωποι εχουν υποχρεωσεις

    - Edit

    Απαντήστε

    εσυ πολυ καφε πινεις στο παγκακι της πλατειας!πινεις καφε για να παρεις το νερο!κοζανιτικη βλακοεξυπναδα!

    1. ναι φιλαρακι, χαλαροτητα, εννοείται και αν σαρεσει. αν δε σαρεσει σπιτι σου και καφε στο μπαλκονι. αιντε μας εχετε ζαλιζει με το τσιγαρο

      1. Να σου υπενθυμίσω ότι έχει ψηφιστεί νόμος περί απαγόρευσης του καπνίσματος. Να κάτσεις εσύ στο σπίτι σου και να καπνίσεις όσο γουστάρεις εκεί μέσα. Φτάνει πια, αρκετά σας ανεχτήκαμε εσάς τους καπνιστές.

  3. Ελληνικα καπνα

    - Edit

    Απαντήστε

    Ο καφες παει με το τσιγαρο.να πας στο καπη και να πινεις τσαι με γιαουρτη.οι ανθρωποι καταστραφηκαν και εσυ ..το τσιγαρο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.