Επεισόδιο με Σομαλό μετανάστη στην Αιανή: Πέταξε πέτρα και έσπασε το παράθυρο διερχόμενου αυτοκινήτου



Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Τρίτης 2 Ιουνίου 2020 στην Αιανή Κοζάνης.

Σομαλός μετανάστης που διαμένει στο ξενοδοχείο της περιοχής που φιλοξενεί ομοεθνείς του, πέταξε πέτρα και έσπασε το τζάμι διερχόμενου αυτοκινήτου κατοίκου της Αιανής.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής που βρέθηκαν στο συμβάν, ο Σομαλός μετανάστης βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από άντρες της Αστυνομίας.

Το ευτύχημα ήταν πως δεν τραυματίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Το συμβάν έρχεται να προστεθεί σαν ένα ακόμη επεισόδιο που λαμβάνει χώρα στη συγκεκριμένη περιοχή που φιλοξενούσε πρόσφατα δομή ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων.

Α.Ν. για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Επεισόδιο με Σομαλό μετανάστη στην Αιανή: Πέταξε πέτρα και έσπασε το παράθυρο διερχόμενου αυτοκινήτου

  1. Ειναι μια μπιζνα,,,δεν ειναι αγαθοεργεια,,,,αν ψαξει κανεις ,,ως λειτουγοι το συστημα,,,πως τσεπωνουνε τα λεφτα απο προγραμματα καποιοι καλουλιδες,,,πως φτιαχνουν μεζονετες,,χρημα με ουρα,,κα σε λενε και φασιστα αμα αντιδρασεις που σου σπασανε το αυτοκινητο που σε κλεψανε,,,που σου βιασανε τη κορη σε σκοτωσαν την γρια μανα σου ,,α σε θελουνε κα εθελοντη να πας να βοηθας τον συναθρωπο σου,,,η εστω να δωσεις κανα δυευρω,,,,κιτα κονδιλια ευρωπαικα και εθνικα ναβτρεχουνε στην τσεπη,,εχουνε μια φαμπρικα καταπληκτικη,,,υπαρχει μια ταινια του παλιου καλου με το Διαμαντοπουλο-Ηλιοπουλο που ο πρωτος νομιζει οτι δηλητηριαστικε,,,και αρχηζει να λεει πως εκλεψε το φιλοπτωχο,,,κτλ,,,ε ετσι ακριβος βρηκανε φαει θα φανε…καιροςνα ξυπνησουμε και να τουςχαλασουμε τη φαμπρικα και την κονομα…η μκο ,,ηξενοδοχοι-επιχειρηματιες-αλεξιτωτιστες (ακρες να χεις,,και να εισαι του γκρουεζα,,καιτα λεφτα σιγουρα στην τσεπη δεν χρειαζεται καν να εισαι ξενοδοχος,,,υπερνοικιαζεις ενα κλειστο ενα εγκαταλλημενο ρε παιδι,,τα λεφτα ειναι πολλα και για λιγουςεξυπνους)..τα πολιτικα προσωπα γνωστα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.