Επιχείρηση στην Κοζάνη επιθυμεί να προσλάβει γυναίκα υπάλληλο για εργασία



Επιχείρηση στην Κοζάνη επιθυμεί να προσλάβει γυναίκα υπάλληλο ηλικίας 30-40 ετών για πλήρη απασχόληση μέσω προγράμματος ΟΑΕΔ.

Η υποψήφια θα πρέπει να είναι άνεργη τακτικής επιδότησης και να λαμβάνει επίδομα ανεργίας για διάστημα μικρότερο των 6 μηνών ή να είναι επιδοτούμενη μακροχρόνια άνεργη.

Σε διαφορετική περίπτωση  θα πρέπει να έχει ενεργή κάρτα ανεργίας 12 μήνες ή τουλάχιστον 3 μήνες ανεργίας.

Επιθυμητά προσόντα: Γνώση Αγγλικών / Προϋπηρεσία
Απαραίτητα προσόντα: Καλή χρήση Η/Υ

Αποστολή βιογραφικού στο lingsvet@hotmail.com

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

9 σχόλια στο άρθρο “Επιχείρηση στην Κοζάνη επιθυμεί να προσλάβει γυναίκα υπάλληλο για εργασία

  1. Εδω και δεκα μερες υπαρχει η αγγελια επιχειρηση της κοζανης για προσληψη μιας γυναικας.ελεος!μιας γυναικας και το γραψαν ολες οι εφημεριδες και τα μεσα ενημερωσης.που καταντησαμε!μιας γυναικας στις χιλιαδες ανεργες!τι μας περιμενει με τον κουλη!

  2. για μια θεση εργασιας βγηκε εκτακτο παραρτημα σε ολα τα μεσα ενημερωσης,εχει να πεσει πεινα με την ποντικομαμη του κουλη!
    κουλη και αδωνι θελατε,φατε τους τωρα!ουτε μια θεση εργασιας!

  3. ΠΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ, ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ 15% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

    1. Σταματήστε να κατηγορείτε ότι φταίει είτε η μασονία μαφία τράπεζες Κούλης Αλέξης νέα τάξη Μπιλ Γκέιτς κτλπ… Ξυπνήσετε είμαστε άξιοι της μοίρας μας ο μόνος που ευθύνεται για αυτό το χάλι εντός εκτός και γύρω μας είμαστε εμείς η ίδιοι…. Αφήστε την κλαψα και βάλτε την κοινή λογική σε λειτουργία… Είστε άνεργοι γιατί το επιλέξατε είστε πλούσιοι γιατί επίσης το διαλέξατε.
      Είμαστε ότι μας αξίζει να είμαστε… Γι’αυτό πάψτε και πάρτε την ευθύνη πάνω σας για το χάλι και ίσως κάτι να αλλάξει….

  4. Κοζάνη ώρα μηδέν

    - Edit

    Απαντήστε

    Τι γράφει ο Κανένας…. Ακόμη υπάρχουν κομματοσκυλα τελικά. Δεν είναι επιλογή μας να είμαστε άνεργοι και άεργοι… Εσύ εάν κατάφερες να κάνεις πράγματα στη ζωή σου μάθε πως η ταπεινοφροσυνη είναι ανεκτίμητης αξίας όσα παραδακια και να έχεις ή απέκτησες από τον μπαμπάκα σου. Κάνε μας τη χάρη λοιπόν και ασχολήσου με κάτι άλλο,γιατι όσα γράφεις είναι εκτός τόπου και χρόνου.. Εκτός βέβαια αν δεν ζεις και εδώ… Έχει αποθρασυνθεί γενικώς η ανθρωπότητα και ξεσπάει σε λάθος άτομα.. Στην Κοζάνη πληρώνουμε βαριά το τίμημα της ανάπτυξης της τότε ανερχόμενης οικονομικά Ελλάδας..η ΔΕΗ διαμόρφωσε ιδεολογίες ,διεφθαρμένοι πολιτικοί δεν αντέδρασαν από την αρχή.. Είναι γλυκιά η θέση στη βουλή η στα τοπικά αξιώματα. Δεν μας δίνουν λύσεις για το αύριο και η ανεργία πάντοτε έχει πανευρωπαϊκή χροιά.. Αντε ΚΑΝΕΝΑ και όλοι εσείς που πιστεύετε σε αριστερά δεξιά να το κλείσετε το στοματάκι γιατί η σκέψη σας είναι τόσο άρρωστη που σας γνωρίζουμε ούτως ή άλλως…

    1. Ως προς τι ο παραλογισμός σου ??? Σε ενοχλεί που είσαι υπεύθυνος αυτής της σαπιλας??? Σε ενοχλεί που επαναστατεις μόνο από τον καφέ και το διαδίκτυο???? Σε ενοχλεί που αυτοί που σε κυβερνούν είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας ???? Όσο για το κομματοσκυλο απλά λυπάμαι, δυστυχώς δεν ανήκω σε καμία κατεύθυνση όπως υπήρξες και εσύ και ξαφνικά ξύπνησες… Δεν έχω κάνει ποτέ τον κόπο να πάω να ρίξω ψήφο όπως έχεις κάνει εσύ …. Μήπως αυτήν η κοινωνία που αναφέρεις ως άρρωστοι αποτελείται από ανθρώπους σαν και εσένα???

  5. Μονο κατηγοριες ξερουμε να αραδιαζουμε ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ με περισση ευκολια για το χαλι και την καταντια που βιωνουμε. Αναρωτηθηκε αραγε ποτε κανεις αν-ισως-και ο ιδιος ευθυνεται στο ελαχιστο για τα οσα μας εφεραν εδω που φτασαμε? Το δυσκολο ειναι να κανεις την αυτοκριτικη σου πριν γραψεις τις αποψεις σου.
    Ανεργη, 33 ετων, με αβεβαιο μελλον, απγοητευση για τις γενιες που προηγηθηκαν και συμπονια για τις γενιες που ερχονται.
    Ευχομαι η δικη μου γενια να κανουμε το καλυτερο που μπορουμε-οσο μπορουμε-για οσους δεν εχουν ακομα γεννηθει και να μην στεκομαστε μονο στα λαθη που εγιναν ως τωρα γιατι κινδυνευουμε να τα επαναλαβουμε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.