Συνάντηση του Βουλευτή Ν. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη με τη διοίκηση και στελέχη της ΔΙΑΔΥΜΑ



Συνάντηση συνεργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΙΑΔΥΜΑ, Δημοσθένη Μαυρίδη και με στελέχη της επιχείρησης, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης. Σε αυτήν συζητήθηκαν οι συνεργασίες και τα προγράμματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε στάδιο υλοποίησης καθώς και οι προοπτικές της επιχείρησης. Μετά το τέλος της επίσκεψης ο Βουλευτής δήλωσε:

«Η ΔΙΑΔΥΜΑ και οι άνθρωποί της αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο για τη Δυτική Μακεδονία. Οι δράσεις της, η αναγνωρισιμότητα και η αναγνώρισή της ξεπερνούν τα γεωγραφικά μας όρια. Η υψηλή τεχνογνωσία και κατάρτιση των στελεχών της αποτελούν εχέγγυα για την περαιτέρω ανάπτυξή της. Η βέλτιστη διαχείριση των αποβλήτων συνιστά πρόκληση για τις κοινωνίες και πεδίο για σημαντικές επενδύσεις, που μπορούν να δημιουργήσουν πολλές θέσεις εργασίας με μεγάλο ορίζοντα. Εξάλλου, η κυκλική οικονομία αποτελεί βασικό εργαλείο της βιώσιμης ανάπτυξης και γι’ αυτό έναν από τους κυρίαρχους άξονες χρηματοδότησης από την Ε.Ε. Σε αυτή την κατεύθυνση, η ΔΙΑΔΥΜΑ και οι συνεργασίες που έχει αναπτύξει δίνουν στον τόπο μας συγκριτικό πλεονέκτημα. Πιστεύω πραγματικά ότι η επιχείρηση μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση της Μετάβασης της Δυτικής Μακεδονίας και στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής και θα είμαι σταθερός σύμμαχος των ανθρώπων της σε αυτή την πορεία.»

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.