Η ώρα της κρίσεως έφτασε – Ο Μητσοτάκης μας δείχνει που θα μπει η ταφόπλακα! Γράφει ο Μιχάλης Αγραφιώτης



Του Μιχάλη Αγραφιώτη για το KOZANILIFE.GR:

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Μητσοτάκης έδειξε τις προθέσεις του για την περιοχή. Όσο και αν κάποιοι προσπάθησαν να τον δικαιολογήσουν, δυστυχώς, ο πρωθυπουργός δεν χειρίστηκε καθόλου καλά τη συνέντευξη που έδωσε στην Bild, δημιουργώντας τεράστια ερωτηματικά, ως προς το πρόσωπο του και το χειρισμό για την περιβόητη «Δίκαιη Μετάβαση», η οποία βάσει των λόγων του κ. Μητσοτάκη, θεωρώ πως δεν θα υπάρξει και είναι μια υπεκφυγή των τοπικών παραγόντων, οι οποίοι προσπαθούν να προστατευτούν από την ανεξέλεγκτη βλακεία του κ. Πρωθυπουργού.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε ένα μεγάλο καλό στην περιοχή μας. Μας άνοιξε τα μάτια σχετικά με το τι προτίθεται να κάνει, δηλαδή τίποτα. Η συνέντευξη του στη Bild, έδωσε δημοσιότητα και έκανε γνωστό σε όλη την Έλλαδα και τη Γερμανία, το δράμα της περιοχής μας. Συνάδελφος, δημοσιογράφος σε μεγάλη εφημερίδα της Γερμανίας, με τον οποίο έχουμε επικοινωνία, μου διατύπωσε τον έντονο προβληματισμό του για τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη για την περιοχή μας, όπως επίσης για το ότι επέλεξε μια τουρκικών συμφερόντων εφημερίδα για να δώσει συνέντευξη. Στην πρώτη περίπτωση ρίχνει τους ανθρώπους του για τα συμφέροντα μιας άλλης χώρας και στη δεύτερη περίπτωση επιλέγει μια «κίτρινη» εφημερίδα, η οποία έχει προκαλέσει αντιδράσεις και στη Γερμανία, για την παραποίηση του ποσοστού ιδιοκτησίας της.

Επίσης, μια πληροφορία που μου έχει έρθει επίσης από το εξωτερικό, είναι η αγάπη και η προτίμηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προς την Γερμανία και όχι οι υπόλοιπες χώρες της ΕΕ, ή οι ΗΠΑ, οι οποίες επίσης κάνουν επενδύσεις στην Πράσινη ανάπτυξη. Αυτά φυσικά έγκεινται στη γεωπολιτική σκακιέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη και δεν αφορούν άμεσα την περιοχή μας.

Αυτό που πρέπει να διευκρινίσει και να ζητήσει συγγνώμη ο πρωθυπουργός είναι η απαξιωτική δήλωση του για την περιοχή μας, να ανακαλέσει και να παρουσιάσει άμεσα πρόγραμμα για την περιοχή μας. Αλλιώς είναι συνυπεύθυνοι οι υποστηρικτές του, εντός και εκτός Κοινοβουλίου, οι οποίοι είτε θα πρέπει να αποστασιοποιηθούν με ανακοίνωση τους και να παραιτηθούν, ή πρέπει να πιέσουν τον Πρωθυπουργό να ανακαλέσει, άλλως τους περιμένει η απαξίωση από τους πολίτες της περιοχής, οι οποίοι θα τους θεωρήσουν συνυπεύθυνους για την οικονομική κατάρρευση της περιοχής μας.

Προσωπικά, επειδή γνωρίζω την ξεροκεφαλιά και τον εγωισμό του Κυριάκου, θα τους πρότεινα να παραιτηθούν πριν τους παραιτήσουν οι πολίτες. Αλλιώς παιδιά, δεν πειράζει, κάτι θα βρείτε να κάνετε. Το πολύ πολύ να βάλετε πέντε κότες και ένα μπαχτσέ!

8 σχόλια στο άρθρο “Η ώρα της κρίσεως έφτασε – Ο Μητσοτάκης μας δείχνει που θα μπει η ταφόπλακα! Γράφει ο Μιχάλης Αγραφιώτης

  1. Μιχάλη δεν είναι μόνο εγωισμος,είναι και η βλακεία του!είναι και επικίνδυνος!δεν έχει σχέση με την ελληνική πραγματικότητα!είναι αθυρμα στα χέρια της Μέρκελ!είναι λίγος!

      1. Όχι άλλο κάρβουνο

        - Edit

        Απαντήστε

        Όταν δεν μπορείς να κάνεις αντιπολιτευση ουσίας το κάνεις με fake news!! Πολύ Documento διαβάζεις μάλλον. Στην ερώτηση που θα πάνε τα δις της Ευρώπης εσύ εκοψες όλη την απάντηση και κρατάς την τελευταία πρόταση!!! Ή δεν σε κόβει ή το κάνεις επίτηδες!! Φοβάμαι πως είναι το πρώτο!!

  2. Τι σας περιμενει βρε τσιρακια του κουλη!ο κουλης ειπε να βρουν τροπο επιβιωσης στην Δυτικη Μακεδονια και σεις βρε γλειφτες γλειφετε τον κουλη!τι να γλειψετε βρε σαφρακιασμενα! τον κουλη την ποντικομαμη σκεφτεστε η την πολη σας και τα χωρια σας;σε ποια πολιτικα γραφεια δουλευετε και πληρωνεστε βρε κορονοιοχτυπημενα!

    1. Όχι άλλο κάρβουνο

      - Edit

      Απαντήστε

      Πρώτα διάβασε την απάντηση όπως την έδωσε και όχι όπως στην σερβίρουν τα παπαγαλάκια του καταληψια!! Στην ερώτηση που θα πάνε τα δις της Ευρώπης απάντησε στην περιοχή μας όπου λόγο της απολιγνιτοποιησης οι κάτοικοι της θα πρέπει να βρουν κάτι άλλο να κάνουν!! Σου λέει ότι θα πέσουν χρήματα στην περιοχή και σε ενοχλεί!! Μάλλον κανένας βολεμενος γλυφτης δεητζης είσαι ή συνδικαλιστης που κατέστρεψε την επιχείρηση!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.