Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων – Κοζάνης



Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κοζάνης σήμερα Δευτέρα 1 Ιουνίου στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων – Κοζάνης κ.κ. Παύλο.

Σκοπός της επίσκεψης, η αλληλοενημέρωση για χρονίζοντα θέματα όπως το κτίριο του Γκέρτσειου αλλά και συνεργασία για νέα προγράμματα που αφορούν στον προσκυνηματικό τουρισμό και έργα που αφορούν την Μητρόπολη και μπορούν να ενταχθούν σε διάφορα αναπτυξιακά προγράμματα.

Τον Αντιπεριφερειάρχη συνόδευσαν ο Δ/ντης Τεχνικών Έργων Π.Ε Κοζάνης κ Κώστας Γρίβας η επιστημονική συνεργάτιδά του κα Κατερίνα Παπαγεωργίου ενώ στη συζήτηση παρευρέθηκαν ο πρωτοσύγκελος πατήρ Χριστοφόρος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γραμμάτων και Τεχνών κ. Πολυνείκης Αγγέλης, και ο Ιωάννης Χαμιζίδης ως εκπρόσωπος της τεχνικής υπηρεσίας της Ιεράς Μητρόπολης.

Μετά από μια εξαιρετικά γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση δρομολογήθηκαν σημαντικές πρωτοβουλίες, αμφοτέρων των πλευρών, προς επίλυση και προγραμματισμό έργων της εκκλησιαστικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

6 σχόλια στο άρθρο “Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων – Κοζάνης

  1. Ο λαός έξω ψοφάει ρε!

    - Edit

    Απαντήστε

    Πόσο κοστίζουν αυτά τα πανάκριβα έπιπλα της Μητρόπολης; Χλιδή και πολυτέλεια.Να χαρώ θρησκεία.

  2. Σκυμνος ωρυομενος!

    - Edit

    Απαντήστε

    Λες να συζητησαν και για την ανοησια του κουλη,οι δυτικομακεδονες να τα βγαλουν περα μονοι τους;
    Χωρις να ειμαι εκει ξερω τι ειπαν!ο ενας ζητιανευε και ο αλλος υποσχονταν!ξεκαρφωτη κοινωνια!
    Αχ!βρε γη!δεν κουραστηκες να σε πατανε τα αχθη αρουρης!
    Φανταζεστε τωρα να ηταν Ο Μητροπολιτης ΙΩΑΚΕΙΜ! δεν θα εβγαινε στο βουνο με τον γκρα,αλλα με τον σταυρο στο λαιμο και τον γκρα θα πηγαινε κατα μερκελ μερια!και ποιος ειδε τον Θεο και δεν φοβηθηκε!
    Και θα τις ελεγε,παροντως του κουλη,,βρε μερκελ δεν εφτασε το αιμα που ηπιαν οι προγονοι σου και οι καταστροφες που κανανε στην Πατριδα μου,ερχεσαι και εσυ να μας αποτελειωσεις εκει στην Κοζανη!Α! να μου χαθειτε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.