Το Δήμο Εορδαίας επισκέφθηκε η Βουλευτής Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου


 

Το Δήμο Εορδαίας επισκέφθηκε το Σάββατο 30 Μαΐου, η Βουλευτής Ν. Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου.

Συζήτησε με το Δήμαρχο Παναγιώτη Πλακεντά ζητήματα του Δήμου, κυρίως σε ό,τι αφορά το μέλλον της τηλεθέρμανσης και τον προσανατολισμό του Δήμου για έργα, που θα εξασφαλίσουν σημαντικές θέσεις εργασίας.

Παράλληλα συζήτησε και με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κ. Νίκο Φουρκιώτη, για την προοπτική των μεγάλων έργων σε υποδομές, καθώς και προτάσεις για παρεμβάσεις στην καθημερινότητα, με τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Καθαριότητας & Πρασίνου,κ. Χρήστο Κεσκερίδη.

Ήταν κοινή διαπίστωση ότι η συνεργασία του Δήμου, της Περιφέρειας και των Βουλευτών είναι αναγκαία, για να προχωρήσουμε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο δημιουργικά και αποτελεσματικά.

Η Βουλευτής εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της στο Δήμο, που υπηρέτησε και η ίδια στο παρελθόν και εξέφρασε την ικανοποίησή της, για τη δυνατότητα που της δίνεται να συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο και στους ανθρώπους, που συμπορεύτηκε μαζί τους για πολλά χρόνια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ
Βουλευτής Ν. Κοζάνης – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.