Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος στην Κοζάνη με 3ημερες δράσεις



Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος,Παρασκευή 5 Μαΐου

Ο Δήμος Κοζάνης , ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας(ΟΑΠΝ),η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, η Κοινότητα Κοζάνης και το Τοπικό Συμβούλιο Νεολαίας Κοζάνης σε συνεργασία με συλλόγους (αθλητικούς, ορειβατικούς, πολιτιστικούς κλπ) στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος οργανώνει 3ήμερες δράσεις με θέμα: «Καθαρίζω και ομορφαίνω την πόλη μου!»

1η ημέρα: Παρασκευή 5 Ιουνίου και ώρα 17.00 μαζευόμαστε στο Στρατιωτικό Γήπεδο χωριζόμαστε σε ομάδες και καθαρίζουμε την περιοχή γύρω από το γήπεδο και το Υπαίθριο Θέατρο της πόλης μας.

2η ημέρα: Σάββατο 6 Ιουνίου ώρα 11.00 π.μ. συναντιόμαστε στον ΝιάημεροΔΙΑΔΥΜΑ και φροντίζουμε τα μονοπάτια της περιοχής και την πορεία προς τον Άγιο Θωμά.

Σάββατο 6 Ιουνίου ώρα 5.00 μ.μ. ομορφαίνουμε την πλατεία απέναντι από το 2ο δημοτικό, περιοχή Αγίου Δημητρίου, συμβολή οδών Ρουσιάδη-Κύπρου.

3η ημέρα: Κυριακή 7 Ιουνίου ώρα 11.00 π.μ. συγκεντρωνόμαστε στο Cyclon (παλιά Κοσμοκίνηση) και καθαρίζουμε τον ποδηλατοδρόμο προς την Τ.Κ Αργίλου.

Κυριακή 7 Ιουνίου ώρα 5.00 μ.μ. καλλωπίζουμε την πλατεία της Γιτιάς.

Καλούμε όλους τους πολίτες, μικρούς και μεγάλους ,κρατώντας αποστάσεις ,να συμμετέχουν στις δράσεις, να ζήσουμε από κοντά την φύση και να ομορφύνουμε την πόλη μας!

Προμηθευτείτε με καλή διάθεση και το νεράκι σας και ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα όποια μέρα σας βολεύει ,ή και όλες!

Ευχαριστούμε την υπηρεσία Πρασίνου που θα μας παρέχει φυτά με τα οποία θα στολίσουμε τις γειτονιές μας και τα απαραίτητα εφόδια για να τις καθαρίσουμε, καθώς την ΔΙΑΔΥΜΑ και την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης για την στήριξή τους.

2 σχόλια στο άρθρο “Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος στην Κοζάνη με 3ημερες δράσεις

  1. Μπράβο .. Τέτοιες πρωτοβουλίες πρέπει να γίνονται κάθε μήνα και όχι μόνο όταν έχουμε κάποια συγκεκριμένη ημέρα ….
    Είναι αναγκαίο ακόμα και στα σχολεία από τους μαθητές….
    Είναι θέμα παιδείας…

  2. Με λίγα λόγια μας ζητάτε να βγούμε να καθαρίσουμε και η υπάλληλοι να να κάθονται και να πληρώνονται.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.