Στοίχημα: Ποντάροντας στο… ρυθμό!



Καλημέρα φίλοι! Η Κυριακή μου έδωσε για πρώτη φορά την αυτοπεποίθηση, ότι μελετήθηκε σωστά ένα παιχνίδι, τόσο το διπλό της Άουγκσμπουργκ (μεγάλο λάθος να παιχτεί σε τρίξι) όσο και το διπλό της Φορτούνα, που μπορεί να μην παίχθηκε λόγω διαχείρισης, όμως ήμουν πολύ ζεστός. Σε καμία περίπτωση όμως αυτό δεν με ωθεί στο «γιούρια». Σχεδόν 100 μονάδες χαμένες σε δύο αγωνιστικές, πληρώσαμε για να μάθουμε να διαβάζουμε λίγο διαφορετικά τα παιχνίδια πλέον.

 

Εμβόλιμη σήμερα, αύριο και μεθαύριο. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή, αφού οι ομάδες σκέφτονται τη διαχείριση πιο πολύ από ποτέ, καθώς τρία παιχνίδια σερί κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι κάτι αρκετά δύσκολο. Δοκιμάζεται το βάθος του πάγκου τώρα και φυσικά ποιες ήταν συνεπείς στους 2 μήνες της καραντίνας.

Bundesliga

 

Ας δούμε στην Bundesliga τι παιχνίδια θα ακολουθήσουν το διήμερο, με τα παιχνίδια που έχουν κατ εμέ στοιχηματικό ενδιαφέρον να αναλύονται ξεχωριστά. Δύσκολο παιχνίδι για τη Λεβερκούζεν απέναντι στους «λύκους» εντός, η φόρμα δείχνει άσο, δεν συνηγορεί για παιχνίδι η απόδοση. Εξαιρετικά σημαντικό ματς στο Βερολίνο μεταξύ Ουνιόν και Μάινς, καθώς και οι δύο προέρχονται από «σφαλιάρες» και η περίπτωση ήττας ίσως δημιουργήσει βαθμολογικά προβλήματα. Εξαιρετικά διαβασμένο το σετ στο Χόφενχαϊμ – Κολωνία, δεν περίμενα να είναι τόσο διαβασμένος ο Book, αυτόματα πάσο.

Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου (Τρίτη) : Σε εξαιρετικό μομέντουμ και οι δύο ομάδες. Θα συμφωνήσω με τον… Τόμας Μούελερ, που δήλωσε πως πρέπει να περιμένουμε ένα σπουδαίο ματς μεταξύ δύο ομάδων που «παρελαύνουν». Η Μπάγερν έδειξε αρκετές αμυντικές αδυναμίες κόντρα στην Άιντραχτ, ειδικά στις στημένες φάσεις. Για τη Ντόρτμουντ είναι το ματς της σαιζόν, θα δοκιμαστεί σε πολλά, πάρα πολλά, από χαρακτήρα μέχρι και διαχείριση δύσκολων παιχνιδιών. Ο άσος στο 3,64 είναι μια καθαρά στοιχηματική επιλογή, αφού έχουμε δύο ομάδες που παλεύουν στα ίσα για τον τίτλο, με την Μπάγερν βέβαια να μην έχει στη διάθεση της τον σπουδαίο Τιάγκο.

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Φράιμπουργκ (Τρίτη): Σκέφτηκα αρκετή ώρα για το διπλό, όμως η Φράιμπουργκ δείχνει να είναι εκτός ρυθμού. Ακόμα και το «Χ» στη Λειψία, μάλλον ως τυχερό μπορώ να το χαρακτηρίσω. Μοναδικός κίνδυνος που δημιουργεί είναι αυτός από τις στημένες φάσεις. Θεωρώ πως ο πρώτος της στόχος είναι να κρατήσει το μηδέν, να πάει για την ισοπαλία δηλαδή. Η Άιντραχτ επίσης θα προσπαθήσει να «μαζέψει» την άμυνα της, αφού τα οκτώ γκολ παθητικό σε δύο ματς είναι πολλά. Πρώτο σημείο το «Χ» που φτάνει μέχρι το 3.80                           

Βέρντερ Βρέμης-Γκλάντμπαχ (Τρίτη): Και εδώ έρχεται η πρώτη σύγκρουση του «εάν και εφόσον». Τι εννοώ; Η Βέρντερ έρχεται από νίκη, μετά από πολύ καιρό. Η Γκλάντμπαχ έρχεται από μια κακή εμφάνιση κόντρα στη Leverkusen. Έχει αποδείξει όμως πολλάκις, πως μετά από «σφαλιάρα» πεισμώνει. Ποντάρισμα στο «πείσμα» δεν αξίζει, σιγά μην παίξω άλλωστε το διπλό του 1,72, μηδενική αξία. Το ερώτημα είναι παίζεται ο άσος της Βέρντερ στο 4,33; Το αφήνω στην προσωπική έμπνευση του καθενός. Να τονίσω κάτι σημαντικό, πως η Γκλάντμπαχ απέναντι στους ανταγωνιστές της έχει νικήσει μόνο Μπάγερν Μονάχου και Μπάγερ Λεβερκούζεν, από μία φορά και έχει ισοπαλία κόντρα στη Λειψία. Είναι αρκετοί χαμένοι βαθμοί, κατά τα άλλα, απέναντι σε ομάδες κάτω από την εξάδα τα πάει περίφημα. Από κοντά και το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 3,75.      

Λειψία – Χέρτα Βερολίνου (Τετάρτη): Καλπάζει η Χέρτα, 7-0 τέρματα υπέρ της, δύο νίκες και όλα μοιάζουν ρόδινα. Αν δεν έκανε τέτοια εξαιρετική εμφάνιση η Λειψία την Κυριακή, το διπλό στο 8,00 θα ήταν must. Τώρα απλά βλέποντας και κρίνοντας στο live.                  

Φορτούνα Ντ. – Σάλκε (Τετάρτη): Στα τελευταία 9 παιχνίδια η Σάλκε μετράει 22 γκολ παθητικό και 2  ενεργητικό. Η κατάσταση είναι απογοητευτική. Πως γίνεται να μην παίξει κανείς τον άσο της Φορτούνα, που είναι πολύ καλή καιρό τώρα, όμως δεν παίρνει αυτό που αξίζει; Σημειώνεται ο άσος στο 2,83. Καλύτερα να ποντάρει κανείς σε μια ομάδα που παίζει σταθερά καλά, από το να «μαντέψει» κανείς πότε θα «αναστηθεί» η Σάλκε.             

Αουγκσμπουργκ – Πάτερμπορν (Τετάρτη): Η αυτοπεποίθηση που χτίζει η Άουγκσμπουργκ είναι το κλειδί σε αυτό το παιχνίδι. Θα ανοιχτεί, θα παίξει δυνατά και γρήγορα. Ο Μπάουμγκάρτνερ (προπονητής της Πάντερμπορν) μάλλον σιγά σιγά θα αναγκαστεί να παίξει πιο επιθετικά, αφού οι «παθητικοί» δύο βαθμοί των προηγούμενων δύο αγωνιστικών δεν αρκούν για να ονειρευτεί η Πάντερμπορν την παραμονή. Το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 4,33 αξίζει, όπως και το γκολ/γκολ και άσος στο 3,88         

Zweite Liga

 

Στη δεύτερη κατηγορία το χέρι πάει πολύ πιο εύκολα στο no bet, αφού δεν υπάρχει ομάδα που να κάνει τόσο πολύ το… μπαμ.

Άγνωστο πως θα παίξει η Νυρεμβέργη στο πρώτο της εκτός έδρας παιχνίδι στο ντέρμπι με τη Ρέγκενσμπουργκ, επομένως no bet.

Αν δεν ήταν τόσο παθητική η Όσναμπρουκ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αρμίνια, τότε θα επέλεγα το γκολ/γκολ ημιχρόνου με τη Φιρτ, η οποία επίσης δείχνει μια μικρή αστάθεια αμυντικά.

Η Ντάρμστατ με έχει μπερδέψει απίστευτα, η Άουε δείχνει σταθερή στο πλάνο της, δύσκολο παιχνίδι, πάει παντού.

Εξαιρετικά μπερδεμένο το Ανόβερο – Καρλσρούη, με το Ανόβερο να δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο απέναντι στην Όσναμπρουκ στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ η Καρλσρούη δείχνει συνέπεια στις αμυντικές της δυνατότητες.

Να τολμήσω να πω εκ νέου για «Χ» στην Πάουλι; Θα το αποφύγω αυτήν την φορά απέναντι στη Χάιντενχαϊμ. Επίσης, πολύ ισορροπημένο το Μπόχουμ – Κίελο, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν πολύ σοβαρές σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές μετά την καραντίνα.

Βέχεν Βισμπάντεν – Σαντχάουζεν (Τρίτη): Νομίζω άδικα η Βέχεν είναι outsider στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Καταβάλει κάθε προσπάθεια, είναι άκρως συμπαθητική ομάδα και αδικείται αρκετά από τα αποτελέσματα. Η Σαντχάουζεν έτσι και αλλιώς έχει επιθετικό πρόβλημα. Στο 2,95 αξίζει το ποντάρισμα στην ομάδα του Ρεμ.

Στουτγάρδη – Αμβούργο (Πέμπτη) : Ας πάρουμε την εικόνα των δύο ομάδων στα δύο παιχνίδια που έδωσαν. Το Αμβούργο ήταν τυχερό στο Φιρτ, ήταν καλό με την Αρμίνια, όπου εντελώς αντικειμενικά αδικήθηκε, αφού σπατάλησε τρομερές ευκαιρίες. Η Στουτγάρδη ήταν δύο σερί παιχνίδια μέτρια, πολύ φλύαρη, παρότι ατομικά διαθέτει εξαιρετική ποιότητα. Το διπλό στο 3,10 καθαρά με το ότι έχω δει στα τελευταία δύο ματς είναι μια καλή επιλογή, αφού το κοστολογώ στο 2,60.

Το παιχνίδι μου

 

Δυάδα :
26/05 – 19:30 – Βέχεν Βισμπάντεν – Σαντχάουζεν : 1ft(2,95)
27/05 – 21:30 – Φορτούνα Ντίσελντορφ – Σάλκε : 1ft(2,83)
Στη δυάδα απόδοσης (8,35) ποντάρισμα 10 μονάδες

Trixie-2-3 system :
26/05 – 19:30 – Ντόρτμουντ – Μπάγερν : 1ft(3,64)
26/05 – 21:30 – Άιντραχτ – Φράιμπουργκ : Xft(3,81)
27/05 – 21:30 – Άουγκσμπουργκ – Πάντερμπορν : 1+g/g(3,88)
Στις δυάδες από 6 μονάδες (18)
Στην τριάδα 2 μονάδες
Σύνολο 20 μονάδες

Μακροχρόνιο:
09/05 – Λειψία πρωταθλήτρια Γερμανίας 2019/2020 : 10,00 επί 10 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2.445 μονάδες

Επιστροφές από 23/05: 0 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 26/05: 40 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα όπως είναι η Bet365, να δείτε αναλυτικές αξιολογήσεις και πληροφορίες καθώς και τις κριτικές των παικτών για όλα τα στοιχηματικά site.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.