Κακοκαιρία: Νεκρή γυναίκα από κεραυνό στη Σκόπελο – Σφοδρές καταιγίδες και χαλάζι στη χώρα



Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από την κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη χώρα, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ της Σκοπέλου.

Σύμφωνα με το efimerida-sporades.com κατά τη διάρκεια του μπουρινιού που έπληξε τη Σκόπελο ένας κεραυνός χτύπησε και σκότωσε μια γυναίκα στον Πευκιά η οποία εκείνη την ώρα έκανε αγροτικές εργασίες με τον σύζυγό της.

Κακοκαιρία και στην Αττική

Σφοδρές καταιγίδες, με αστραπόβροντα, έπληξαν λίγο μετά τις 13:00 πολλές περιοχές της Αττικής. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (Meteo) ισχυρά καιρικά φαινόμενα αναμένονται κατά το υπόλοιπο της σημερινής μέρας (26/05) και έως το πρωί της Τετάρτης.

Ιδιαίτερα έντονη ήταν η βροχόπτωση στο Παλαιό Φάληρο, όπως φαίνεται και στο βίντεο του iefimerida.gr:

Στην πρόγνωσή του για τον καιρό, το Meteo επισημαίνει ότι βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο μεγαλύτερο μέρος των κεντρικών και βορείων ηπειρωτικών της χώρας, καθώς επίσης στην Ανατολική Πελοπόννησο, στην Κρήτη και στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι πολύ ισχυρά και θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Καιρός: Υδροσίφωνας και χαλάζι στη Χαλκιδική

Πολύ έντονα ήταν τα φαινόμενα και στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με το Halkidikinews, στην εθνική οδό Πολυγύρου-Θεσσαλονίκης ο δρόμος άσπρισε από το χαλάζι:

Το Meteo ανέβασε και μια εικόνα από υδροσίφωνα στη Χαλκιδική:

Πηγή: iefimerida.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.