Πραγματοποιήθηκε ο εθελοντικός καθαρισμός του πάρκου της Αιανής

Με πρωτοβουλία της Κοινότητας Αιανής-Ιστορική Έδρα Δήμου Κοζάνης και με ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους συλλόγους και τους πολίτες της Αιανής, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή άλλη μια “εξόρμηση” με το σύνθημα η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά.

Αυτή τη φορά καθαρίστηκε το βραβευμένο Πάρκο της Αιανής, συμμετείχαν αρκετοί εθελοντές σε μια ακόμη προσπάθεια της κοινότητας για την προστασία και περιποίηση του πρασίνου. Οι κυρίες του Συλλόγου Γυναικών Αιανής ήταν παρούσες όπως κάθε φορά, εθελοντές αλλά και κάτοικοι που περνούσαν τυχαία από το σημείο έσπευσαν για βοήθεια και έτσι το Πάρκο της Αιανής ομόρφυνε και καλλωπίστηκε.

Η ομάδα κόπιασε αλλά το αποτέλεσμα της έδωσε ικανοποίηση. Το μήνυμα όλων ήταν το ίδιο: βοηθάμε όλοι να παραμείνουν οι χώροι πρασίνου καθαροί, όλοι πρέπει να προσέχουμε, να μην πετάμε σκουπίδια και να βοηθάμε ώστε οι δημόσιοι χώροι να είναι καθαροί. Αγαπάμε τον τόπο μας και τον προσέχουμε σαν τα μάτια μας.

Για όσους δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν, δεν πειράζει! Απλά την επόμενη φορά που θα δείς ένα σκουπίδι να το βάλεις στη σωστή θέση, στον κάδο!

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γυναικών, τους πολίτες που παρευρέθηκαν, τον μικρό Θεόδωρο, τους Αφοί Βλάχου που διέθεσαν το φορτηγό καθώς και όλους εσάς που την επόμενη φορά θα είστε πιο προσεκτικοί.

Νέο σημείο προς καλλωπισμό προσεχώς…

Κοινότητα Αιανής
Ιστορική Έδρα Δήμου Κοζάνης

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 

7 Shares

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πραγματοποιήθηκε ο εθελοντικός καθαρισμός του πάρκου της Αιανής

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.