High Protein Iced Coffee: Γνωρίστε το νέο ρόφημα καφέ που περιέχει 15g υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη



Ο δικός μας παγωμένος καφές, το High Protein Iced Coffee, είναι ωφέλιμος και για την υγεία του οργανισμού μας, καθώς περιέχει 15g υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, έχει παρασκευαστεί από 100% αληθινούς κόκκους καφέ Espresso Robusta, προσδίδει 80mg καφεΐνης, ενώ δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη, συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές ουσίες και όλα αυτά ΜΟΝΟ με 80 θερμίδες ανά μερίδα.

Μπορείτε να απολαύσετε το High Protein Iced Coffee στο σπίτι ή ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Είναι ιδανικό για ένα δεκατιανό ή απογευματινό ρόφημα.

Όταν βρίσκεστε εν κινήσει: Γεμίστε ένα shaker με 250ml κρύο νερό. Προσθέστε 2 scoops από το High Protein Iced Coffee. Ανακινήστε και προσθέστε πάγο.

Όταν βρίσκεστε σπίτι ή στο γραφείο: Ανακατέψτε 2 scoops από το High Protein Iced Coffee με 250ml κρύο νερό σε ένα μπλέντερ, σε χαμηλή ταχύτητα για 5 δευτερόλεπτα. Προσθέστε πάγο.

Πάρτε μας μαζί σας παντού και εμείς θα σας πάμε ακόμα πιο μακριά!

Γνωρίστε όλα τα προϊόντα εσωτερικής και εξωτερικής διατροφής της Herbalife από τον Σύμβουλο Ευεξίας, Ανεξάρτητο Συνεργάτη και Διανομέα της εταιρίας, Μίσσιο Δημήτριο

Website: https://fit2go.gr/
Τηλέφωνο: 694 220 2514
Mail: info@fit2go.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.