Έκκληση πολίτη από την Κοζάνη: Χτύπησαν σταθμευμένο αυτοκίνητο και το εγκατέλειψαν



Έκκληση απευθύνει πολίτης για τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε και υπήρξε εγκατάλειψη του συμβάντος.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης 19 Μαΐου 2020 στις 21:40, οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου χτύπησε σταθμευμένο όχημα στην οδό Ερρίκου Ντυνάν 2 στην Κοζάνη και εγκατέλειψε το όχημα χωρίς να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος, το διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο που προκάλεσε το ατύχημα ήταν μάρκας Chevrolet Lacetti, χρώματος γκρι-σιέλ.

Ο κάτοχος το αυτοκινήτου που δέχθηκε το χτύπημα βρισκόταν στην περιοχή, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι αφού ο οδηγός του οχήματος χτύπησε το σταθμευμένο αυτοκίνητο, περίμεναν αρκετή ώρα, με το ενδεχόμενο να επιστρέψει και να πράξει τα νόμιμα.

Ο κάτοχος του ΙΧ αυτοκινήτου έκανε όλες τις νόμιμες ενέργειες από πλευράς της Αστυνομίας προκειμένου να βρεθεί ο δράστης, ενώ απευθύνει έκκληση για τυχόν πληροφορίες που μπορεί να έχουν άλλοι διερχόμενοι οδηγοί την ώρα του συμβάντος, να επικοινωνήσουν με την Αστυνομία.

Το σταθμευμένο όχημα έχει υποστεί σημαντικές υλικές ζημιές.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

9 σχόλια στο άρθρο “Έκκληση πολίτη από την Κοζάνη: Χτύπησαν σταθμευμένο αυτοκίνητο και το εγκατέλειψαν

    1. Ας εμφανιστεί και να δωθεί μια φιλική λύση. Αυτή η κακή νοοτροπία πρέπει να σταματήσει. Αύριο μπορεί να συμβεί στον ίδιο!

  1. Εχει παρα γινει το κακο στην κοζανη παρκαρης τοαυτοκινητο το βραδι και δεν ξερεις πως θα το βρεις το πρωι….μεθυσενοι οδηγοι…καγκουρες χωρις διπλωμα και μυαλο…τσοχλανια και προβληματικα ατομα που χαραζουνε αυτοκινητα η η σπανε καθεφτες..,,η ΔΙΑΣ μου φενετε ειναι μονο για να πινουνε καφε στη ρωξανη και στο μικελ και η δημοτικη αστυνομια μονο γιατα παρκομετρα …να βγαινει περιπολια το βραδι η δημοτικη αστνομια ,,,πολυ δημοσιο την εχουν δει…εδω δουλευουνε στο καθαρισμο βραδιατικα ανθρωποι που ειναι στο δημο,,,γιατι οι δημοτικοι αστυνομοι να μην εχουνε νυχτερινες βαρδιες στο δρομο ομως οχι για καφε…σεκανα γραφειο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.