Στη Δυτική Μακεδονία ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης

kozanilife

Τι αναφέρει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης:

Δράσεις και έργα του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης, για την περίοδο μετάβασης στη μεταλιγνιτική εποχή της Δυτικής Μακεδονίας, συζητήσαμε διεξοδικά στην Αθήνα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη.

Η διαφοροποίηση της παραγωγικής βάσης και η καθετοποίηση της παραγωγής με στοχευμένες και αιτιολογημένες πολιτικές που θα καλύπτουν όλο το φάσμα της αγροτικής οικονομίας στην Περιφέρεια μας και οι αντίστοιχες συνέργειες με άλλους τομείς, θα συνθέτουν την τελική φιλόδοξη και απολύτως ρεαλιστική πρόταση.

Βασικός στόχος η δημιουργία ισχυρής και αυθεντικής ταυτότητας αγροδιατροφικών προϊόντων Δυτικής Μακεδονίας τόσο στην αγορά της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης.

Επαγόμενο αποτέλεσμα της μεταποίησης των αγροτικών πρώτων υλών στον τόπο μας, σε τελικά επώνυμα, πιστοποιημένα, “πράσινα”, καινοτόμα και μοναδικά αγροδιατροφικά προϊόντα με ταυτότητα προέλευσης και Ελληνικού γεννετικού υλικού, υψηλής βιολογικής και φαρμακευτικής αξίας!

Στη διαβούλευση που ήδη ξεκίνησε και είναι σε εξέλιξη με την τοπική κοινωνία, θα συμμετέχει και ο ίδιος ο υπουργός κατά την επικείμενη επίσκεψη του στη Δυτική Μακεδονία στις αρχές Ιουνίου.

     
Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
   
14 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.