Πατριωτισμός και παράνομη μετανάστευση: Μύθοι και αλήθειες – Γράφει ο Γεώργιος Ευθ. Τάτσιος

Γράφει ο Γεώργιος Ευθ. Τάτσιος:

Η παραπληροφόρηση στο μείζον ζήτημα της μαζικής παράνομης εισόδου αλλοδαπών (χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα και έγγραφα ταυτοποίησής τους) στην χώρα μας τείνει να οδηγήσει του Έλληνες σε εγκληματικό συμβιβασμό με την απότομη και βίαιη υποβάθμιση της κοινωνικής ζωής. Πολλά ψευδή επιχειρήματα προβάλλονται που σκοπό έχουν να «αποκοιμίσουν» του Έλληνες πολίτες για να αποδεχθούν ένα μέλλον ζοφερό για την Ελλάδα.

ΜΥΘΟΣ: Είναι «πατριωτικό» καθήκον η ισοκατανομή των παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών στην ενδοχώρα για να αποσυμφορηθούν τα νησιά.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Η παράνομη είσοδος αλλοδαπών από το Αιγαίο συνεχίζεται αδιάκοπα. Μπορεί τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ να αποκρύπτουν την αλήθεια και τα κυβερνητικά στελέχη να λένε ΨΕΥΔΩΣ ότι μπαίνουν ελάχιστοι. Η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Ένα πρόβλημα που δεν προβάλλεται δε σημαίνει ότι λύθηκε. Εφόσον δεν κλείνουν τα σύνορα στο Αιγαίο τα νησιά δεν πρόκειται να αποσυμφορηθούν ΠΟΤΕ.

Η μεταφορά τους στην ενδοχώρα με το πρόσχημα της αποσυμφόρησης των νησιών θα μεταφέρει το πρόβλημα σε ΟΛΗ την Ελλάδα αντί να το λύσει. Η προηγούμενη κυβέρνηση βάφτισε ως «πατριωτικό» καθήκον την παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας. Η σημερινή βαφτίζει ως «πατριωτικό» καθήκον τον εποικισμό όλης της επικράτειας με αλλοδαπούς που έπρεπε να μην είχε αφήσει να εισέλθουν στην χώρα. Αληθινός πατριωτισμός είναι η αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και ΑΜΕΣΗ απέλαση ή επαναπροώθηση στην Τουρκία όσων παράνομα εισήλθαν στην χώρα μας.

ΜΥΘΟΣ: Οι οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΟΗΕ απαγορεύουν την επαναπροώθηση των παράνομα εισελθόντων μεταναστών και επιβάλλουν την υποδοχή τους και την εξέταση αιτήματος ασύλου (αν υποβάλουν).

ΑΛΗΘΕΙΑ: Σύμφωνα με τον άρθρο 33 της Συνθήκης της Γενεύης απαγορεύεται η επαναπροώθηση ΜΟΝΟΝ σε χώρες στις οποίες διατρέχουν κίνδυνο αυτοί οι άνθρωποι. Η Τουρκία θεωρείται ΑΣΦΑΛΗΣ χώρα, οπότε καταρρίπτεται η αρχή της μη επαναπροώθησης.

Η κυβέρνηση όφειλε να επαναπροωθεί πίσω στην Τουρκία ΑΜΕΣΑ όσους επιχειρούν να εισέλθουν παράνομα στην χώρα, καθώς η ζωή τους δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο στην Τουρκία. Τα τελευταία χρόνια οι μόνοι που είχαν δικαίωμα να ζητήσουν άσυλο στην χώρα μας ήταν οι Τούρκοι στρατιωτικοί που προσγειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη με ελικόπτερο, οι οποίοι ήταν πολιτικοί πρόσφυγες (γκιουλενιστές) και κινδύνευε η ζωή τους στην Τουρκία.

ΜΥΘΟΣ: Στα ευρύτερα πλαίσια του ανθρωπισμού οφείλουμε να παράσχουμε την προβλεπόμενη βοήθεια από την Συνθήκη της Γενεύης και τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης στους αιτούντες Διεθνές Άσυλο.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο ανθρωπισμός αποτελεί ΚΥΡΙΟ χαρακτηριστικό των Ελλήνων και έχει αποδειχθεί πολλάκις. Ωστόσο η συνεχιζόμενη επί πολλά έτη είσοδος εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών στην Ελλάδα, χωρίς περιορισμούς και προγραμματισμό από το Ελληνικό κράτος, διαλύει τον κοινωνικό ιστό της χώρας και αντί να βοηθήσει του έχοντες ανάγκη αλλοδαπούς, υποβαθμίζει την ζωή των Ελλήνων πολιτών και την οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στις ίδιες συνθήκες διαβίωσης με τις χώρες προέλευσης των αιτούντων άσυλο. Με άλλα λόγια η Ελλάδα γίνεται Αφρική. Υπάρχει ένας πεπερασμένος αριθμός αλλοδαπών (με διαφορετική κουλτούρα και θρησκεία) που μπορεί να ενσωματώσει στις τοπικές κοινωνίες μια χώρα και να ευεργετήσει τους έχοντες ανάγκη. Όταν αυτός ο αριθμός ξεπεραστεί τότε επέρχεται μοιραία η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών της χώρας και οι απότομη αλλοίωση της πληθυσμιακής της σύστασης.

Η συνθήκη της Γενεύης προβλέπει την παροχή βοήθειας σε όσους το έχουν ανάγκη με την προϋπόθεση να μην διαταράσσεται η Δημόσια Τάξη της χώρας. Οι εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί είναι αδύνατον να ενσωματωθούν στην Ελληνική κοινωνία, είναι αδύνατον να βρουν εργασία, είναι αδύνατον να μην υποβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των Ελλήνων, είναι αδύνατον να μην διαταράξουν την Δημόσια Τάξη.

ΜΥΘΟΣ: Οι «παράτυποι» μετανάστες πρέπει να πάρουν ταξιδιωτικά έγγραφα και να μεταβούν στις χώρες που επιθυμούν. Δε θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Αυτή είναι η ρητορική των «αλληλέγγυων» που ονειροβατούν. Η αλήθεια είναι ότι για τους Σομαλούς, τους Αφγανούς, τους Κενυάτες κ.α. που έρχονται κατά χιλιάδες, η Ελλάδα είναι ένας ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ σε σχέση με τις δικές τους χώρες.

Οι υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν κλείσει τα σύνορά τους και στέλνουν conteiners και χρήματα για να τους κρατήσουμε ΟΛΟΥΣ εδώ. Η Ελλάδα μοιάζει με ένα μπαλόνι που φουσκώνει χωρίς να υπάρχει δίοδος διαφυγής του αέρα. Είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα… εκραγεί!

ΜΥΘΟΣ: Η Τουρκία ασκεί την πολιτική των ανοικτών συνόρων για τους πρόσφυγες. Δεν μπορεί να ελέγξει τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων που κινδυνεύουν στις χώρες καταγωγής τους και ψάχνουν για ένα καλύτερο αύριο.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο Ερντογάν τα τελευταία χρόνια εκβιάζει την Ευρωπαϊκή Ένωση με το θέμα αυτό. Με την απειλή της προώθησης εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών από την Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση ασκεί Εξωτερική Πολιτική υπέρ της χώρας του. Διεξάγει υβριδικό πόλεμο απέναντι στην Ευρώπη. Επειδή όμως οι Ευρωπαϊκές χώρες έκλεισαν τα σύνορά τους, όλο το βάρος καλείται να το σηκώσει η Ελλάδα.

Τον Φεβρουάριο του 2020 ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι άφησε χιλιάδες «πρόσφυγες» να περάσουν στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση της Ελλάδας έκλεισε τα σύνορα στον Έβρο (σε παράνομα εισελθόντες μετανάστες) ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μετά από πολλά χρόνια. Ο Ελληνικός Στρατός και η Ελληνική Αστυνομία αντιμετώπισαν οργανωμένες επιθέσεις εισβολής στην χώρα, από αλλοδαπούς που φορούσαν την προβιά του «πρόσφυγα». Το αίσθημα υπερηφάνειας του Ελληνικού λαού διαδέχθηκε η απογοήτευση, καθώς οι ίδιοι δήθεν «πρόσφυγες» έφυγαν από τον Έβρο και εισέρχονται σχεδόν ανενόχλητοι από το Αιγαίο και από εκεί με τις ευλογίες της κυβέρνησης διοχετεύονται στην ενδοχώρα. Δικαιολογημένα αισθάνονται ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ οι πολίτες που γνωρίζουν ότι οι Σομαλοί που περιφέρονται έξω από το σπίτι τους ενδέχεται να είναι μέλη των καλά εκπαιδευμένων μισθοφόρων ισλαμιστών της στρατιωτικής βάσης που διατηρεί η Τουρκία στην Σομαλία από το 2017.

Από τα παραπάνω εξάγεται το συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση δεν ενεργεί με γνώμονα το εθνικό συμφέρον. Ποιος την εμποδίζει να το πράξει;

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 

1 Shares

5 σχόλια στο άρθρο “Πατριωτισμός και παράνομη μετανάστευση: Μύθοι και αλήθειες – Γράφει ο Γεώργιος Ευθ. Τάτσιος

 1. Ακις ψυχης θεολογος

  - Edit

  Απαντήστε

  Κυριε αγανακτησμενε,εσυ οργανωνες τα συλλαλητηρια κατα της συμφωνιας τωνΠρεσπων και κατα της μεταναστευτικης πολιτικης ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ.!Τωρα κατηγορεις τον πορφυρογεννητο Κυριακο ο οποιος ακολουθει κατα γραμμα την συμφωνια των Πρεσπων,του ΛΑΟΓΕΝΝΗΤΟΥ ΑΛΕΞΗ. Ο κυριακος γεμισε την Ελλαδα με μεταναστες,οχι μονο στα νησια αλλα και στην ηπειρωτικη Ελλαδα!
  Τωρα καθησε κατω απο την μπαρα!Τωρα δεν λες προδοτη τον Κυριακο ! τον ΑΛΕΞΗ ομως τον αποκαλουσατε προδοτη!
  Οπως εστρωσες θα κοιμηθεις!η εμβρυακη διακηρυξη των ανθρωπινων δικαιωματων,η MAGNA HARTA,απο το 1215,επι Ιωαννου του Ακτημωνος,αναφερει”ολοι οι ανθρωποι γεννιουνται και παραμενουν ελευθεροι!
  Και οι μεταναστες ειναι ανθρωποι και οχι κατωτερα οντα!Να βρουν εναν τροπο οι μεγαλοι να τους μοιρασουν σ’ολο τον κοσμο!
  Τελικα αποδιδεις στον σημερινο πρωθυπουργο τον τιτλο του προδοτη;οπως εκανες για τον φιλο μου τον ΑΛΕΞ;

 2. Ακις ψυχης θεολογος

  - Edit

  Απαντήστε

  Αγανακτισμενε ηθελα να πω!
  Επειδη εισαι πολυ αγανακτισμενος το εγραψα ποιητικη αδεια!
  Καλο βραδυ!

 3. κυριε αγανακτισμενε ,επανερχομαι και παλι!οταν εγινε το συλλαλητηριο για την συμφωνια των Πρεσπων συρατε στην εξεδρα και τον Μικη Θεοδωρακη!και λεω συρατε για τι ο ανθρωπος βρισκεται στας δυσμας του βιου του!Τον Μικη τον αγαπησε ολη η Ελλαδα γιατι ηταν συμβολο ελευθεριας!ηταν ο γιγαντας της Μουσικης.Ηταν οντως ενας Αητος!και στην εξεδρα ειδαμε ενα λιονταρι να συρεται απο αγανακτισμενους!ενα λιονταρι χωρις δοντια και σε αποσυνθεση!Αυτος ο ανθρωπος το συμβολο μας,αποκαλεσε τον ΑΛΕΞΗ εθνομηδενιστη!Ουδεις αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος!ΟΤΑΝ Ο ΑΛΕΞΗΣ εγινε πρωθυπουργος,αυτος ο ανθρωπος του λαου και οχι ο πορφυριγεννητος,σας ταραξε!πως ειναι δυνατον να γινει να κυβερναει την Ελλαδα,ενας που δεν ανηκει στις τρεις γνωστες οικογενειες!Αυτος Ο ΑΛΕΞΗΣ με την αναληψη των πρωθυπουργικων του καθηκοντων,αυθημερον,καταθεσε ενα κοκκινο λουλουδι στους νεκρους αντιστασιακους και δευτερον απο χρεος στην αριστερα,επισκεφθηκε τον Θεοδωρακη!Ο Θεοδωρακης δεν δεχτηκε το χερι φιλιας του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,τον αποκαλεσε εθνομηδενιστη!ΟΙ νεκροι ομως δεχτηκαν το γαρυφαλλο και υποκλιθηκαν μπροστα σε ενα νεο παιδι!στον ΑΛΕΞΗ!ΤΕλικα μηπως στους εθνομηδενιστες συγκαταλεγεις και τον Σημερινο Πρωθυπουργο,τον πορφυρογεννητο?

 4. Πατριωτης ειναι αυτος που αγαπαει την πατριδα του και τους ανθρωπους των αλλων πατριδων!εθνικιστης ειναι αυτος που υποτιθεται αγαπαει την πατριδα του και μισει τους ανθρωπους των αλλων πατριδων!
  Ο πατριωτης αγαπαει και τους μεταναστες!
  Αλλο πατριωτης και αλλο εθνικιστης!η απο δω η αποκει!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.