Ανακοινώσεις του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου για τις Ιερές Ακολουθίες και για την εικόνα της Παναγίας Ζιδανιώτισσας στην Κοζάνη



Τὰ Σάββατα 16 Μαΐου, 23 Μαΐου καὶ 30 Μαΐου οἱ ἀκολουθίες τοῦ Μεγάλου Ἐσπερινοῦ καὶ τοῦ Ὄρθρου τῆς Κυριακῆς θὰ τελεσθοῦν στὶς 18:00 μ.μ.

Ἐφεξῆς, οἱ ἱερὲς ἀκολουθίες τῶν Κυριακῶν καὶ τῶν μεγάλων ἑορτῶν θὰ μεταδίδονται γιὰ ὅσους δὲν μποροῦν νὰ παρευρεθοῦν στὸν Ναὸ ἀπὸ τὸ κανάλι τοῦ Nαοῦ στὸ ΥοuΤube «Ι.Μ.Ν. Αγίου Νικολάου Κοζάνης».

Κάθε Κυριακὴ πρωί θὰ τελοῦνται δύο (2) Θείες Λειτουργίες:
* Ἡ πρώτη ἀπὸ τὶς 7:00 ἕως τὶς 8:30,
* Ἡ δεύτερη ἀπὸ τὶς 9:30 ἕως τὶς 10:30.
* Σὲ περίπτωση μνημοσύνου, αὐτὸ θὰ τελεῖται στὶς 9:00 π.μ.

Ἡ θαυματουργὴ ἱερὰ εἰκόνα τῆς Παναγίας τῆς Ζιδανιωτίσσης θὰ βρίσκεται στὸν Ἱερὸ Μητροπολιτικὸ Ναὸ τοῦ Ἁγίου Νικολάου Κοζάνης μέχρι τὴν Κυριακὴ 24 Μαΐου.

Ἀπὸ τὴν Κυριακὴ 17 Μαΐου μέχρι τὴν Παρασκευὴ 5 Ἰουνίου κάθε πρωί στὶς 7:00 θὰ τελεῖται Ὄρθρος καὶ Θεία Λειτουργία καὶ κάθε ἀπόγευμα στὶς 18:30 Ἑσπερινὸς καὶ Παράκληση στὴν Ὑπεραγία Θεοτόκο. Ἡ ἀκολουθία τοῦ Ὄρθρου τῆς Κυριακῆς θὰ τελεῖται συναπτὰ μὲ τὴν ἀκολουθία τοῦ Ἑσπερινοῦ τὸ Σάββατο.

Μέχρι νεωτέρας, κάθε Κυριακὴ πρωί θὰ τελοῦνται δύο (2) Θείες Λειτουργίες:

* Ἡ πρώτη ἀπὸ τὶς 7:00 ἕως τὶς 8:30,
* Ἡ δεύτερη ἀπὸ τὶς 9:30 ἕως τὶς 10:30.
* Σὲ περίπτωση μνημοσύνου, αὐτὸ θὰ τελεῖται στὶς 9:00 π.μ.

Ἐκ τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ

2 σχόλια στο άρθρο “Ανακοινώσεις του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου για τις Ιερές Ακολουθίες και για την εικόνα της Παναγίας Ζιδανιώτισσας στην Κοζάνη

  1. Δυο καθηγητριες πηραν θεση καθαρη και μιλησαν για τον Ανδριαντα του Δεσποτη και Αγωνιστη,ΙΩΑΚΕΙΜ!οι θεολογοι της Κοζαανης;Μαλλον δεν ανηκουν στην δεξια του Κυριου,αλλα στην δεξια της δεξιας!Μονο στους μαθητες μιλανε για την Θεολογια της επαμαστασης!Οντως υπαρχει κεφαλαιο στα θρησκευτικα που γινεται λογος γαι την θεολογια της επαναστααης(κινηματα απελευθερωτικα στην Λατινικη Αμερικη)κληρικοι με το οπλο στην πλατη βγαιναν στα βουνα!θελει αρετη και τολμη να μιλας ανοιχτα!Τοσο υποταγμενοι!τοσο σκυφτουλιδες!Τι φοβουνται;να μην τους κρινουν οι παραεκκλησιαστικοι της Κοζανης; Τα Α..Τ.Μ. εκει ειναι δεν χρειαζονται ομολογια πιστεως για να δωσουν ευρουλακια!Αν ειναι να γραψουν κανενα αρθρο για τον αντιχριστο,τις προγαμιαιες σχεσεις,το ντυσιμο των νεων και γιατι την Τεταρτη τα παιδια τρωνε κρεας,εξοργιζονται και με τα ψευτικα δοντακια τους,μετσλλασσονται απο ποντικουλιδες σε ποντικακια και κραυγαζουν Αρον Αρον!οπως κραυγαζαν οι φαρισαιοι που δικασαν τον ΔΙΚΑΙΟ ΧΡΙΣΤΟ!ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!ΑΣ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΡΜΙΡΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ,ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΣΤΕΓΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΓΚΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΞΕΝΟ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!ΑΧ!ΒΡΕ ΙΩΑΚΕΙΜ!ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ!ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΔΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ!ΔΥΟ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ!ΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ!ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΣΠΟΡΟ ΚΑΙ ΦΥΤΡΩΣΕ!ΦΥΤΡΩΣΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΡΙΤΣΟ,ΕΛΥΤΗ,ΣΕΦΕΡΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ!ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ,Ο ΙΩΚΕΙΜ ΕΚΣΝΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ,ΑΝΤΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ!
    Ενας θεολογος του Παπαδιαμαντη,του Ελυτη και του Παπα ΦΩΤΗ,του ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ!
    Ευχαριστω Φανη

  2. Το σχολιο πηγαινε στο αρθρο για το εργο του Επισκοπου της Αγιοτατης Μητροπολεως Σερβιων και Κοζανης,ΙΩΑΚΕΙΜ.γλωσσα λσνθανουσα λεει την αληθεια!για τα συσσιτια!διαβαστε το και σεις καλο θα σας κανει!θα σας ευλογει και απο αυτη την σελιδα,ο γιγαντας της Εκκλησιας!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.