Έτσι θα είναι το εσωτερικό του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Κοζάνης από την Κυριακή 17 Μαΐου



Από το προφίλ του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Κοζάνης στο fb:

Έτοιμοι να υποδεχθούμε αύριο πρώτα ο Θεός τους πιστούς χριστιανούς. Έτοιμοι να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη ως Εκκλησία και ως χριστιανοί και να δείξουμε το δρόμο της υπακοής. Έτοιμοι να γευθούμε το Σωμα και το Αίμα του Κυρίου μας και ας το κατηγορούν κάποιοι ως ιοδεκτικό ( sic ). Γεύσασθε και ίδετε ότι χρηστός ο Κύριος. Καλή Κυριακή αύριο!

 

 

 

 

 

3 σχόλια στο άρθρο “Έτσι θα είναι το εσωτερικό του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Κοζάνης από την Κυριακή 17 Μαΐου

  1. Στη Γερμανία που απαγόρεψε τη θεία κοινωνία ο μητροπολίτης Αυγουστίνος λέει δεν έχει δικαίωμα να κοινωνήσει τον κόσμο με άλλο τρόπο από τη λαβίδα. Θα αφήσει ακοινώνητο τον κόσμο, για να μη χαλάσει το τυπικό.

    Στην Ελλάδα χαίρονται οι “χριστιανοί” που θα παν να κοινωνήσουν με τη λαβίδα.

    Καταλάβατε; Δε τους νοιάζει η κοινωνία, αλλά η λαβίδα! Αυτή είναι η “Ορθοδοξία” τους. Υποταγμένη στην Ανάγκη, δεμένη χειροπόδαρα από τους τύπους. Αυτοαναιρείται συνεχώς και η παράνοια περισσεύει.

    Ο άνθρωπος είναι κύριος του Σαββάτου λοιπόν, αλλά όχι της λαβίδας! Ε, ρε, γλέντια!

    1. Στην πλατεια γινεται χαμος σημερα το βραδι που περασα εκατονταδες κοσμος διπλα διπλα και η αστυνομια αφαντη και τους νοισζει αν θα ειναι στην εκκλησια μονο 50 και με αποσταση 1,50 μεταξυ τους; Αυτο και αν δεν ειναι παρανοικο.

      1. Αν πρόσεξες στην πλατεία είναι παρέες-παρέες με απόσταση μεταξύ τους. Στις εκκλησίες σας στοιβάζουν σαν σαρδέλες σε κονσέρβες δέκα κιλών. Αυτοί είναι η ορθοδοξία τους κι αυτός ο σεβασμός τους στον άνθρωπο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.