Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Τραπεζική – Ασφαλιστική και Χρηματοοικονομική», για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021



Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Τραπεζική-Ασφαλιστική και Χρηματοοικονομική» προκηρύσσει το δεύτερο κύκλο του σαν μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, (ΦΕΚ ίδρυσης:3716/08-10-2019/τεύχος Β’),για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι διευρυμένο, ήδη από τον τρέχοντα κύκλο, με την προσθήκη δύο μαθημάτων Ασφαλιστικής Αγοράς και Υπηρεσιών, αυξάνοντας τις δυνατότητες, ακαδημαϊκές και επαγγελματικές, των αποφοίτων. Τα μαθήματα του ΜΠΣ προσφέρονται σε διάρκεια 3 εξαμήνων, εκ των οποίων τα δύο πρώτα αφορούν στη διδασκαλία μαθημάτων και το 3ο αφορά στην εκπόνηση διπλωματικής εργασίας και στη διδασκαλία των δύο μαθημάτων της ασφαλιστικής, ενώ μέρος της διδασκαλίας προβλέπεται να γίνεται και εξ αποστάσεως βοηθώντας έτσι σπουδαστές σε περιοχές εκτός Δυτικής Μακεδονίας.

Τα δίδακτρα του ΜΠΣ, που συνολικά προσφέρει 100 πιστωτικές μονάδες, ανέρχονται στα 2.900 Ευρώ, που αποπληρώνονται σε τρεις δόσεις με δυνατότητα εξέτασης ευνοϊκότερου διακανονισμού.

Ο δεύτερος κύκλος του ΜΠΣ θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2020. Οι Αιτήσεις είναι σε εξέλιξη και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 25 Ιουλίου. Οι αιτήσεις μπορούν να ανακτηθούν από την ιστοσελίδα του ΜΠΣ: https://mbf.uowm.gr.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.